Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proba za vjenčanje

Nela Kocsis budućem je suprugu pokazala svoju vjenčanicu

Nela Kocsis
Marko Mrkonjić/Pixsell
16.01.2010.
u 18:16

Na osječkoj Reviji vjenčanica gdje se, uz još neke poznate Slavonke, prošetala po pisti, Nela je, šuška se, za buduće vjenčanje isprobala nekoliko modela.

Iako je pravilo da mladoženja vjenčanicu svoje drage ne smije vidjeti prije vjenčanja, glumica Nela Kocsis svoju je haljinu ipak pokazala. Na osječkoj Reviji vjenčanica gdje se, uz još neke poznate Slavonke, prošetala po pisti, Nela je, šuška se, za buduće vjenčanje isprobala nekoliko modela.

Zbog ovoga njezina postupka sretan će biti i “mladoženja” Vedran Mlikota koji se uvjerio da će se njegova draga do oltara prošetati lijepa i gorda poput bijelog labuda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije