Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Našao sam savršenu ženu, a onda je prevario s njenom sestrom; da je molim za oprost ili da odustanem?'

prevara
Shutterstock
31.08.2021.
u 22:47

Seks s njom je, priča, bio nevjerojatno strastven, no iduće ga je jutro preplavio osjećaj krivnje, a vdjela ih je i jedna zajednička prijateljica i sve rekla njegovoj zaručnici

Imam 29 godina, a moja zaručnica 28, započeo je anonimni muškarac svoje pismo psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici, Deidre Sanders.

Brzo je, kaže, shvatio da bi ona mogla biti 'ta', žena s kakvom bi htio provesti život, pa ju je zaprosio - ali ga je nakon zaruka počela privlačiti njena sestra. 

- Sestra joj je otvorena, privlačna i samodopadna 31-godišnjakinja i puno je više moj tip žene - rekao je.

Ispričao je kako je nedavno u jednom noćnom klubu naletjeo na nju i tu su večer, kaže, završili skupa.

Severina je objavila fotku na kojoj grli Aleksandra nakon što joj je sud odlučio vratiti skrbništvo

prevara
1/13

- Kupio sam joj piće, a ona je izazovno plesala i gledala ravno u mene; znao sam što slijedi - rekao je.

Seks s njom je, priča, bio nevjerojatno strastven, no iduće ga je jutro preplavio osjećaj krivnje. Osim toga, vidjela ih je i jedna prijateljica koja je njegovoj zaručnici ispričala da su njih dvoje zajedno otišli iz kluba...

- Odmah je shvatila da smo bili skupa i rekla mi da, s obzirom na to što sam joj napravio, za nas dvoje više nema budućnosti - priča on i pita terapeutkinju 'treba li prihvatiti da je ta veza gotova ili ju opet moliti da mu oprosti'.

- Većina ljudi pod utjecajem alkohola izgubi moralni kompas i pomakne vlastite granice - odgovorila mu je Deidre i dodala kako ju ipak ne čudi reakcija njegove, sada već bivše zaručnice. 

- Bilo bi najbolje da iz ove pogreške naučite nešto o sebi i o tome koliko vas konzumacija alkohola može promijeniti i navesti da napravite stvari koje trijezni, vjerujem, ne biste - dodala je Deidre i poručila mu da bivšu može pokušati uvjerit da je bez obzira na to on za nju 'pravi', ali da ju nikako ne smije forsirati, te da njenu konačnu odluku mora i prihvatiti, i to bez velike 'drame'...

Jeste li znali da se borovnice ovako beru? "Ne znam kako sam zamišljao berbu borovnica, ali ovako sigurno nisam..."

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:54 01.09.2021.

Odustani i uhvati se njezine sestre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije