Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice

Naša Kate Moss (17) polako se penje na inozemni modni vrh

maja matković
Foto: Felix Wong
1/3
19.02.2012.
u 14:00

Pred Majom Matković, koja neodoljivo podsjeća na top-model Kate Moss, zasigurno je perspektivna modna budućnost, a modni dizajneri i fotografi doslovno su poludjeli za njom

Iz Midikenna nam stiže nova zvijezda koja polako ali sigurno osvaja modni svijet. Mlada Maja Matković, koja toliko nalikuje na britanski supermodel Kate Moss, ima sve što je potrebno da uspije kao manekenka - visinu (čak 188 cm!) te neobičnu crte lica kojima se ističe u mnoštvu mnogih drugih modela.

Maju, koju predstavljaju četiri modne agencije u New Yorku, Parizu, Milanu i Španjolskoj, ugledni portal Models.com uvrstio je kao novo lice, a dosad je snimila editorijale za Dazed&Confused i The Last Magazine.

Nedavno ju je objektivom uhvatio Felix Wong na vrhu nebodera u kolorističnim, prozračnim kreacijama, a sudeći prema dosadašnjem radu, nitko ne bi rekao da je mlada Maja tek na početku karijere. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije