Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend Umjesto u elitna skijališta, svjetske su zvijezde pohrlile u toplije krajeve

Naomi otkrila savršeno tijelo, a Gerard Butler zavodi trbuščićem

Naomi Campbell
Foto: Pixsell
1/2
08.01.2010.
u 19:25

Dok se većina Europe i ostatka svijeta smrzava, razgolićene zvijezde poput Kate Moss, Naomi Campbell i Gerarda Butlera uživaju na temperaturama iznad 30 Celzijevih stupnjeva.

Većina običnih smrtnika zimi može samo maštati o brčkanju u moru i sunčanju, no poznati i slavni mogu si priuštiti da san pretvore u stvarnost. Zavidni i s čežnjom gledamo kako su se ovih dana slavni, barem onih strani, umjesto na zimovanje uputili na ljetovanje te se, umjesto primjerenijim zimskim, prepustili ljetnim radostima.

Manekenke u Tajlandu

Novi trend prihvatila je i manekenka Naomi Campbell koja siječanj provodi u Tajlandu u društvu svojega dečka, ruskog milijardera Vladislava Doronjina. Odjevena u tigrasti bikini, “crna pantera” pokazala je da i na pragu 40. godine ima figuru koja obara s nogu – njezino tijelo kao da odolijeva vremenu.

Naomi je u dalekom Tajlandu srela svoju kolegicu i zemljakinju Kate Moss, koja je sa sobom povela sedmogodišnju kćer Lilu Grace. Kate je, barem na neko vrijeme, zaboravila raskalašene tulume koje redovito pohodi i otišla na miran odmor sa svojom jedinicom.

 

Macho u ružičastom

Škotski glumac Gerard Butler također više voli sunce pa je pobjegao na Barbados, gdje se zabavlja u društvu nepoznate crnke. Suprotno njegovu imidžu macho muškarca, Butler je odjenuo ružičaste hlačice, ali i dalje mameći uzdahe žena. Na Karibima zimu provodi i Amelle Berrabah, pjevačica skupine Sugababes, koja je bez imalo kompleksa prošetala svoju poveću stražnjicu i tako pokazala da biti zvijezda ne znači nužno biti i bolesno mršav. Poput zvijezda iz svijeta zabave, u toplije krajeve pobjegao je i suprug princeze Caroline od Monaka Ernest, kojega su paparazzi u Tajlandu uhvatili u strasnu zagrljaju s mladom djevojkom. Čini se da mu njegov bijeg na sunčane plaže ipak neće ostati u najljepšem sjećanju.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije