Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Na vrećici s kokicama nalazi se trik s kojim će one ispasti savršene, no na njega nitko ne obraća pozornost!

shutterstock
10.06.2020.
u 12:05

Ovisno o vrsti mikrovalne pećnice, kokice se trebaju peći od jedne minute i petnaest sekundi pa sve do pet minuta. Tako da treba ustanoviti koliko vašoj mikrovalnoj pećnici treba za savršene kokice

Ako svoje kokice stavite u mikrovalnu pećnicu koju niste zagrijali, ne iskorištavate puni potencijal kokica, prenosi Daily Mail. Većina ljudi posvećuje pozornost tome koliko ih dugo treba držati u mikrovalnoj pećnici, ali postoji pravi način da se sva zrna raspuknu u kokice. 

Pogledajte kako napraviti tatarski biftek:

Na pozadini vrećice nalazi se rečenica s uputstvima za otvaranje svih zrna. “Za najbolje rezultate zagrijte mikrovalnu pećnicu tako što ćete zagrijavati jednu čašu vode jednu minutu. Zatim izvadite čašu i stavite kokice peći”, objašnjeno je na vrećici. Praćenjem ovog uputstva osigurat ćete da vam mikrovalna pećnica bude topla i vaše kokice savršeno će se ispeći.

Ovaj trik rijetko tko je znao, a nedavno je tek postao popularan na društvenim mrežama. Na poleđini vrećice postoje i drugi trikovi za ravnomjerno pečenje, uključujući podizanje vrećica na rešetke kako bi se sve kokice ravnomjerno pekle. Također se objašnjava da zaustavljanje i ponovno pokretanje pečenja vodi do lošijih rezultata.

– Prije otvaranja protresite vrećicu kako bi se sol ravnomjerno raspodijelila. Za hrskave kokice sadržaj vrećice istresite u posudu te poslužite. Slušajte svoju mikrovalnu pećnicu i zaustavite je kada vrijeme između pucanja svake kokice bude dvije do tri sekunde – navode se još neke upute. 

Ovisno o vrsti mikrovalne pećnice, kokice se trebaju peći od jedne minute i petnaest sekundi pa sve do pet minuta. Tako da je korisno ustanoviti koliko vašoj mikrovalnoj pećnici treba za savršene kokice.

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Komentara 4

MI
mica1111
14:50 10.06.2020.

To one kokice u vrećici za koje su ustanovili da su kancerogene.Užas!

DU
Deleted user
13:53 10.06.2020.

Podizanje kokica na rešetke u mikrovalnoj??? Vjerovatno metalne rešetke :)

LA
lajh1985
21:56 10.06.2020.

Ak sam mogao prezivjet bez tih 10-15 zrna koja se ne rasprsnu do sada budem nekak i nadalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije