Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki problemi

Muškarac izazvao raspravu: 'Kći na vjenčanje ne želi pozvati moju suprugu pa ga više ne želim platit'

shutterstock
24.06.2022.
u 12:30

Objasnio je da je vjenčanje svoje kćeri plaćao u ratama, ali je nedavno otkrio da njegova supruga nije pozvana na poseban dan.

Kada je u pitanju popis gostiju za vjenčanje, izbor je u potpunosti na budućim mladencima, no jedna je mladenka ispričala kako ju je odluka da jednu osobu ne pozove na svoju svadbu mnogo 'koštala'; budući da je njen otac odlučio da joj ipak neće platiti vjenčanje. 

Objavljujući na Redditu, 58-godišnjak je objasnio da je vjenčanje svoje kćeri trebao plaćati u ratama, ali je nedavno otkrio da njegova supruga uopće nije pozvana. Nakon što je pokušao uvjeriti svoju 27-godišnju kćer da razmisli i ipak je pozove, ona mu je rekla da je vjenčanje samo za "pravu obitelj", iako je pozvan dečko njezine mame...

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

"Kćer mi se udaje na jesen. Ja bih trebao platiti vjenčanje, tako smo se dogovorili. Dobili smo pozivnice nekoliko dana nakon što sam uplate uplatio preko banke, ali ih treba odobriti, tako da novac još nije uplaćen. Moja supruga nije pozvana na vjenčanje. Razveden sam od kćerine mame već 15 godina i u braku sa svojom ženom sada osam godina. Moja kćer nikad nije voljela moju ženu, nisu se dobro slagali. Moje drugo dvoje djece je vole”, započeo je u objavi.

“Nazvao sam svoju kćer i pitao je zašto moja žena nije pozvana. Rekla je da joj je dan vjenčanja i da želi pozvati samo svoju pravu obitelj. Rekao sam 'pa jesi li pozvala maminog dečka?' a ona je rekla da. Rekao sam 'dobro, onda bi trebala pozvati i moju ženu, inače neću platiti vjenčanje'. Odbila je i rekla da ne poziva moju ženu. Rekao sam joj da ću tada otkazati uplate, a ona mi nije vjerovala. Otkazao sam ih i moja kćer je sada super ljuta na mene”, otkrio je.

Kako piše Mirror, tata je kasnije pojasnio da njegova supruga ima 61 godinu i da ju je upoznao pet godina nakon što se razveo od kćerine mame.

Korisnici društvenih mreža bili su podijeljenog mišljenja po tom pitanju, jer su mnogi mogli vidjeti da, iako muškarac može biti nezadovoljan odlukom svoje kćeri i može opozvati financiranje ako želi, ona također može pozvati koga god želi.

"To je vaš novac i možete ga potrošiti kako želite. Vaša kćer može odlučiti koga želi na svom vjenčanju, a vi možete odlučiti da ga ne platite”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ona ima svako pravo odlučiti tko će joj biti na vjenčanju, ali vi imate svako pravo odlučiti podržati svoju ženu u ovome. Pogotovo ako joj se ne sviđa samo zato što ste se oženili nakon njezine majke."

Želite znati tko su najsretniji ljudi na svijetu? Oni koji prakticiraju ove tri navike:

Ključne riječi

Komentara 2

KS
Klara Snačić
13:40 27.06.2022.

Kći ne poštuje oca niti njegov izbor. Žena koja se udaje, a ponaša se kao sebična djevojčica.

MO
montello
15:02 24.06.2022.

Krasan pocetak braka svadaju se bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije