Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Moj dečko ne želi priznati da je gay, iako se seksao s muškarcem'

shutterstock
11.05.2020.
u 23:00

Dečko joj je rekao o svim seksualnim iskustvima koje je doživio, ali nju je to zasmetalo, pogotovo jer jer je spavao s muškarcem

Jedna djevojka obratila se psihoterapeutkinji Deidri za pomoć zbog problema kojeg ima sa svojim dečkom. Iako je priznao da je imao seks s muškarcem, ne želi priznati da je gay, što nju jako muči. Također ne može prestati razmišljati o seksu između njih dvojice te ne može to prihvatiti, prenosi The Sun.

Pogledajte kako si Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

“Upoznali smo se preko posla. On ima 34 godine, a ja 31. Zajedno smo oko godinu dana. Prije nego što smo započeli našu vezu, rekao mi je o svim seksualnim avanturama koje je imao, što nisu bile stvari koje bih ja inače radila. Priznao je kako se uključio na stranicu za swingere kako bi pronašao djevojke za seks, ali je imao seks i s jednim muškarcem”, ispričala je ona.

Rekla je kako je to nije smetalo dok nisu bili zajedno, ali sada kada su u vezi, jako je smeta. Iako se prema njoj ponaša dobro, priznala je da svaki put kada se seksaju, ne može prestati razmišljati o njemu i tom muškarcu. Sama pomisao na to joj je gadljiva. 

Deidre joj je odgovorila: “U stvari, nijedna osoba nije potpuno heteroseksualna niti potpuno homoseksualna. Sasvim je normalno eksperimentirati i istraživati svoju seksualnost. No, vi niste riješili taj problem kada ste započeli vezu. Nikada nije dobro ignorirati stvari, već razgovarajte s njim i budite iskreni o svojim osjećajima. Samo nemojte to napraviti za vrijeme seksa ili u nekom intimnom trenutku.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:49 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije