Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva priča!

Gay partnerice trudne istovremeno s istim donorom: Rodit ćemo u isto vrijeme

Facebook
08.05.2020.
u 10:45

Iako su vjerojatnosti za to vrlo male, one su dokazale da je sve moguće.

Kat Buchanan (33) i Taryn Cumming (31) iz Aucklanda na Novom Zelandu, zajedno su dvije godine te su htjele zasnovati obitelj. Liječnik im je rekao kako postoji određeni problem s plodnošću te da bi trebale raditi na djeci što prije ako ih namjeravaju imati, prenosi UNILAD.

Foto: Daniel Pavlić

Rečeno im je da moraju dvije godine čekati na listi za donora sperme u klinici, pa su odlučile uzeti stvar u svoje ruke i potražiti donora na Facebooku. Na svom YouTube kanalu Kat i Taryn ispričale su kako su obje pokušavale ostati trudne, a kada jedna uspije druga će prestati s pokušavanjem. Nisu ni slutile da će se ovako nešto dogoditi.

Njihovu priču pogledajte u videu:

"Prva sam počela pokušavati u veljači i to je bilo više kao neka proba za nas, da naučimo o svemu tome malo više. Dva tjedna nakon što sam pokušala, Kat je otišla na oplodnju i sve je prošlo odlično. Saznali smo vrlo brzo da je trudna", priča Taryn i nastavlja: "Tjedan dana nakon toga saznale smo da sam i ja trudna!"

Par je još ispričao kako im je liječnik rekao da je veća vjerojatnost da će osvojiti na lutriji nego da će obje zatrudnjeti u isto vrijeme. Obje su trudne s istim donorom. 

Taryn se nada da će ona i Kat roditi u isto vrijeme, ali ne baš istog dana jer žele biti podrška jedna drugoj i prisutne na porodu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:48 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije