Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obratite pažnju

Mogu biti prljave: Ovo su stvari koje biste trebali odmah očistiti u hotelskoj sobi!

Shutterstock
16.08.2023.
u 06:00

Ovim bi površinama i stvarima vjerojatno potrebna dodatna pozornost...

Hoteli imaju osoblje za čišćenje, naravno, i ti zaposlenici obično daju sve od sebe kako bi osigurali da vaš boravak izvan kuće bude čist i udoban – ali još uvijek postoje stvari koje im mogu promaknuti. Ako ste veliki germafob ili odsjedate u manje luksuznom hotelu, možda biste trebali sami malo počistiti kada se prijavite, piše Life Hacker. Ali koja područja to zaista najviše trebaju?

Obrišite površine koje najviše dodirujete: Držite mali paket dezinfekcijskih maramica sa sobom kada putujete i koristite ih za čišćenje površina koje često dodirujete kada dođete u svoju sobu. Jedan korisnik Reddita je rekao da ove stvari uvijek brišu odmah:

VEZANI ČLANCI:

  • Televizijski daljinski
  • Noćni ormarići
  • Ručke na vratima
  • Prekidači za svjetlo
  • Ručica za vodokotlić
  • Telefon

Ručka hladnjaka: Uzmite si vremena i potražite bilo što što bi vam moglo biti osjetljivo na dodir: ručke na komodi, na primjer, ili ručku sušila za kosu koju bi bilo dobro prebrisati.

Krenite prema kuhinji: Provedite ciklus čišćenja aparata za kavu prije nego što ga upotrijebite, a ako imate dostupne keramičke šalice, svakako ih operite. Isto vrijedi i za čaše za vino, kuhinjski pribor i tanjure.

Mikrobiolog otkrio: Evo koliko su sudoperi zapravo prljavi, čak i nakon temeljitog čišćenja!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije