Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Mladenka djeverušama postavila nevjerojatne zahtjeve: Tražila je svaku po 19.000 kuna

Mladenka je od svojih djeveruša zahtjevala da si same plate haljinu, cipele i nakit, kao i profesionalni make-up i frizuru, ali i da organiziraju luksuznu djevojačku večer. Sve to koštalo bi ih oko 2.850 dolara, odnosno oko 19.000 kuna
20. lipnja 2019. u 23:20 2 komentara 6290 prikaza
Vjenčanje, djeveruše
Foto: Thinkstock

Gotovo svakoga dana svjedoci smo nevjerojatnih priča uoči ili s vjenčanja.

meni svašta Žena odšetala s vjenčanja nakon što je vidjela ovo pravilo na meniju!

Jedna je djevojka na Redditu objavila kako je mladenka pokušala svojim djeverušama naplatiti to što će biti dio njezinog velikog dana, no umjesto toga, izgubila je neke dugogodišnje prijatelje.

Mladenka je, naime, tražila od svojih djeveruša da si same plate haljine, organiziraju i financiraju djevojačku večer u koju je uključena i vožnja limuzinom.

Prije vjenčanja imala je zabavu povodom zaruka na kojoj je odabrala kumu i djeveruše, a drugim se prijateljicama zahvalila te ih obavijestila kako neće sudjelovati u njezinom velikom danu iako se druže 20-ak godina.

INTERNET JE ISMIJAO Bizarni zahtjevi mladenke: Ili prekrij tetovaže ili nećeš smjeti na moje vjenčanje

No, njima je zapravo laknulo kada su čule kakve troškove imaju kuma i djeveruše.

Mladenka je svima priopćila kako zahtjeva da si same plate haljinu, cipele i nakit, kao i profesionalni make-up i frizuru, ali i da organiziraju luksuznu djevojačku večer. Sve to koštalo bi ih oko 2.850 dolara, odnosno oko 19.000 kuna.

– Za djevojačku večer isplanirala je iznajmljivanje luksuzne kuće u Dolini Napa gdje bi iznajmili limuzinu i tri dana kušale vina. Kada su se djevojke počele žaliti koliko će sve to koštati, mladenka im je odgovorila: To je moj dan i jedino sam ja važna – napisala je jedna od djevojka koju je mladenka nakon nekoliko sati 'izbacila' iz planova za vjenčanje, a isto je učinila i drugoj koja se žalila na troškove.

Mladenka Ljubomora ili? 'Povela sam djeverušu na probu vjenčanice, a ona je učinila nešto nezamislivo, osjećam se grozno'

Mladenci su, između ostaloga, prijatelje tražili da im umjesto poklona daruju novac za luksuzni medeni mjesec, no umjesto 15.000 dolara koliko su tražili, na vjenčanju su na kraju dobili samo 1.325. I to je previše s obzirom na to kako su se ponašali prema svojim gostima.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • ObrenM:

    Nije sramota ne imati i skromno proslaviti vjenjcanje,ali je krajnje prizemno veliku festu napraviti na tudji racun.Mladozenji bi bilo najpametnije da odustane od ove farse i gadljive sponzoruse.