Naslovnica Lifestyle

Žena odšetala s vjenčanja nakon što je vidjela ovo pravilo na meniju!

''Svi su za stolom bili u šoku vidjevši podijeljene menije, no nitko ništa nije rekao. Ja sam odlučila otići''
19. lipnja 2019. u 14:25 26 komentara 36929 prikaza
meni
Foto: Shutterestock
Pogledajte galeriju 1/3

Jedna je žena rekla kako je vjenčanje njezine kolegice s posla bilo "savršeno ugodno" dok nije vidjela što će jesti tijekom večere. Naime, postojala su dva menija, jedan za muškarce, drugi za žene. Za početak, muškarci su dobili rižoto od gljiva, dok su žene dobile kozice. Drugi slijed za muškarce sastojao se od pečene govedine, dok su žene dobile piletinu. Za kraj je muškarcima poslužen desert od čokolade, dok su žene dobile voćni desert. Žena je na Mamsnetu napisala:

Mladenka Ljubomora ili? 'Povela sam djeverušu na probu vjenčanice, a ona je učinila nešto nezamislivo, osjećam se grozno'

"Svi su za stolom bili u šoku vidjevši podijeljene menije, no nitko nije ništa rekao. Ja sam odlučila otići. Navodno su roditelji mladenaca vrlo konzervativni, no znam da je mladenka feministkinja pa mi nije jasno kako su to dopustili", napisala je žena, piše The Sun. Iako su se svi složili da su takvi meniji smiješni i uvrjedljivi, također su mišljenja da žena nije trebala odšetati s vjenčanja.

haljina Nije li pretjerala? Mladoženjina majka kupila haljinu za 24.000 kn pa je svi kritizirali: Iskopala bih joj oči!

"Da, ovakva su pravila smiješna, no nije u redu od tebe što si otišla samo zbog toga", "Mislim da si mrvicu pretjerala sa svojom reakcijom", "Trebala si se samo dobro našaliti s cijelom tom situacijom", "Jesi li ti ozbiljna? Netko je platio cijelo jelo za tebe i ti si odšetala? Mislim da si bezobrazna osoba i loša prijateljica", bili su neki od komentara. 

 

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

  • stefj:

    Bez veze. Odmah žene nešto vrište. A što ako neki muškarac više voli piletinu ili više voli voće od čokolade?... Budući da je mlada feministikinja, ja bih rekao da je menu bio feministički i da stavlja muškarce u rodno nepovoljan položaj...

  • horton:

    Blesavo, ali ne znam čemu uvijek ljutnja u životu. Tko joj brani da s mužem/pratnjom podijeli jelo i jedu sve pola-pola ako se iz nekog razloga osjeća zakinuto.

  • Stjepan2103:

    a istanbulska konvencija...zar ne daje ona pravo izbora spola?