Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi (dobro)susjedski odnosi

Mama podijelila: "Susjed mi prijeti policijom jer 'puštam dijete da se vani igra i hihoće!'"

TikTok/@Dawny Dawn
09.11.2022.
u 13:30

Pismo završava postavljajući mami bizaran ultimatum; da vrijeme koje joj dijete provodi vani ograniči na - 15 do 20 minuta dnevno!

Jedna je mama na TikToku ispričala kako joj je susjed nedavno zaprijetio da će pozvati policiju, jer njena kći previše vremena provodi vani igrajući se i zabavljajući.

Mama koja objavljuje pod imenom @Dawny Dawn svoj video započinje prikazivanjem rukom pisane poruke koja viri iz njenog poštanskog sandučića, a iako se ispočetka čini da susjed samo dobronamjerno brine za dijete, poruka brzo poprima drugačiji ton.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

Njemu naime, kako piše, smeta što se njeno malo dijete 'vani stalno smije i cereka'.

Kako kaže, dječja mu igra, cika i vika smetaju zbog ljubimaca koje ima; dva psa i ptice; a koji zbog toga 'nemaju mira'.

Zato susjed pismo završava postavljajući mami bizaran ultimatum; da vrijeme koje joj dijete provodi vani ograniči na - 15 do 20 minuta dnevno!

"Draga susjeda. Doselio sam ovdje prije godinu dana i htio sam vam dati vremena da sami riješite ovaj problem, ali očito ste previše bezobzirni da to učinite."

Svakog dana ovog tjedna kada je vani bilo lijepo vrijeme, a prozori otvoreni, puštate svoje malo dijete da slobodno trči po vašem vrtu, smije se i hihoće bez kraja".

"To jako ometa moja dva psa i moju pticu koja sjedi pored prozora i voli gledati u vrt. Možda biste mogli zamoliti svoje dijete da se malo stiša? Ili mu barem ograničite vrijeme koje provodi vani na 15 do 20 minuta dnevno, kako bi moji psi mogli izaći van, a da ga ne vide."

"Ako se ovakvo ponašanje nastavi, pozvati ću policiju!", piše iznervirani susjed., a prenosi The Sun.

Stručnjaci otkrili koje vježbe će vas učiniti sretnijima i koliko dugo ih trebate raditi da to postignete.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar possibilis
possibilis
15:05 09.11.2022.

Sumanuta vremena. Nema ljepseg zvuka od djecjeg smjeha.

LI
liliZG
13:48 09.11.2022.

niš čudno, već odavno su psi , mačke i ostali ljubimci ispred djece, ... nedao bog da dijete uznemiri kojeg ljubimca svojom pojavom...

KO
konfederacija
14:02 09.11.2022.

cika i vriska djece je kućni odgoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije