Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularan trend

Ovisna je o filerima za usne: 'Cijelo lice mi je natečeno zbog njih, ali volim ih imati'

TikTok
09.11.2022.
u 11:30

Erin se oglasila na društvenim mrežama kako bi pokazala što joj se dogodilo s usnama nakon što je ubrizgala previše filera.

Fileri za usne postali su veoma popularni na društvenim mrežama, ali sve više mladih žena pokazuje kako je stavljanje filera brzo pošlo po zlu, kako prenosi The Sun.

Tako je Erin Woodhurst podijelila svoje iskustvo filerima za usne na TikToku, objasnivši da se zanijela s filerom i na kraju si ‘uništila lice’. Naime, ne samo da su joj usne bile toliko natečene, već je u usne ubrizgala toliko filera da je počeo migrirati, ostavljajući joj usne pune kvrga.

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama:

1/6
@erin.woodhurst Looks like I’ve ate a bee lol #botched ♬ Toxic - Britney Spears

Migracija se događa kada se dermalni filer proširi na drugo područje odvojeno od područja u koje je stavljena injekcija. Obično se javlja kao rezultat ubrizgavanja previše filera u neko područje, što se dogodilo Erin.

Erin se oglasila na društvenim mrežama kako bi pokazala što joj se dogodilo s usnama nakon što je ubrizgala previše filera.

“Gledajte kako si uništavam lice filerom. Izgleda kao da sam pojela pčelu”, napisala je u videu dok je pokazivala slike s cijelog svog putovanja stavljanja filera. 

Na početku videa vidi se Erin kako se snima u zrcalu, prije nego što podijeli razne slike neuspješnog filera za usne. Na jednoj slici njezine usne izgledaju nevjerojatno natečene, a dijelovi su pobijeljeli i u modricama.

Kao rezultat migracije, na sljedećoj slici možete jasno vidjeti da su Erinine usne postale neravne, a ona ih je napisala kao ‘grbave’.

Njezin video brzo je postao viralan i šokirao broken korisnike društvenih mreža.

“Toliko djevojaka time uništava svoju ljepotu, već si lijepa”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ubrizgali su vam previše na vrh usne… Praktički iznad nje, u kožu.”

Stručnjaci otkrili koje vježbe će vas učiniti sretnijima i koliko dugo ih trebate raditi da to postignete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije