Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto pijeska

Majka napravila pješčanik bez pijeska - zamijenila ga jednostavnom namirnicom

TikTok
11.06.2020.
u 07:00

Mala djeca uvijek se trevaju paziti kako ne bi pojela nešto što ne bi smjela, ali jedna žena podijelila je svoj trik za sigurnu i jeftinu igračku koja će zaokupirati djecu.

Mala djeca će pojesti sve što im se nađe u rukama te ih uvijek morate paziti da vidite što stavljaju u usta. Jedna majka htjela je napraviti novu i sigurnu igračku za svoje dijete, ali znala je da ako koristi pijesak, ona će to pojesti. Stoga se dosjetila jedne briljantne ideje te umjesto pijeska iskoristila dječje pahuljice, prenosi The Sun

@elleannachristine

🌞🐠🌴 ##fyp ##sensoryplay ##upcycling

♬ Laxed (Siren Beat) - Jawsh 685

U videu podijeljenom na društvenim mrežama koristila je popularne Cheerios pahuljice, koje svojom bojom podsjećaju na pijesak. Njih je samljela u blenderu te stavila u jednu posudu i dodala razne igračke za pijesak. Tako je njezino dijete dobilo pravi pješčanik, a ona je bila sigurna da neće pojesti ono što ne bi smjela. Također se može vidjeti kako pahuljice stvarno rade svoj posao te ih njezina kćer jede u videu. 

Više od 340 tisuća ljudi lajkalo je njezin video te ostalo oduševljeno ovom jednostavnom idejom. “Ovo je jedna od najpametnijih ideja koju sam vidjela. Šteta što moj sin ima šest godina”, komentirala je jedna korisnica. “Vau! Ovo je stvarno briljantna ideja”, glasio je jedan komentar. “Gdje je ovo bilo kada su moja djeca bila mala? Stvarno pametna ideja”, složila se jedna korisnica.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto obožavaju bicikliranje:


Komentara 1

Avatar izigoin
izigoin
11:46 11.06.2020.

Bravo za domišljatu mamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije