Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila stav

Majka ispričala: 'Nisam uopće htjela djecu, a sad ih imam devetero! I još ne znam što radim...'

TikTok
08.04.2022.
u 10:30

Jedan od glavnih razloga zašto nije željela imati djecu je taj što je bila prestrašena da neće znati kako biti majka.

Jenn Hoskin uopće, kaže, nije željela biti majka, a mislila da će život provesti s partnerom koji slično razmišlja i kojem veća obitelj nije važna. To se ipak promijenilo kada je u 21. godini dobila svoje prvo dijete, a sada ih ima čak devetero. Na svom je TikTok profilu objavila video u kojem je objasnila zašto joj život ne izgleda kako ga je nekad zamišljala...

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

"Nisam uopće željela djecu, a sada ih imam devet. Kako se to dogodilo? Pa, jedno po jedno...”, počela je u videu koji prenosi The Sun.

Jenn je objasnila da je jedan od glavnih razloga zašto joj je ideja o majčinstvu bila odbojna taj što se bojala da u tome neće biti dobra.

@jennhoskins #stitch with @drumbeatlane how I ended up with a large family #latgefamily #largefamilyliving #largefamilylife ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

"Ipak, prvo sam rodila već u 21. godini, iako nisam imala pojma kako biti majka. Samo sam putem izmišljali pravila... Sin mi sada ima 21 godinu i podsjećam ga da još uvijek nemam pojma što radim. Prilično sam sigurna da on to shvaća. Ipak, dobre su vijesti što su mi se 'putem' svidjeli i on i uloga majke".

Dodala je da je njezin najstariji zaslužio svaku pohvalu jer je preživio nju u godinama u kojima još uopće nije znala što da radi.

“Ali kako sam završila s devetero? Bilo je 'još samo jedno', pa opet 'još samo jedno', pa nam je osam bilo dovoljno, ali onda je došlo deveto i sada je dosta!. Malo po malo, od 'ne želim nijedno' dođete do 'imam ih devetero", zaključila je Jenn.

Mnogi korisnici su brzo komentirali njezin video, a jošje majki podijelilo koliko djece imaju i hoće li na tome stati.

"Htjela sam dvoje, možda troje, a sad sam na drugom. Raspravljali smo želimo li još jedno, ali nismo se još uspjeli dogovoriti", napisala je jedna korisnica, a druga se našalila: “Ja sam htjela dvoje, moj muž troje pa smo postigli kompromis; i imamo petero!”

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije