Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ljetno osvježenje na najzabavniji način! Summer splash ljetne atrakcije odvesti će vas u svijet vodenih pustolovina

Fun Park Biograd
Foto: Promo
1/5
04.07.2019.
u 09:25

Za uvertiru vas čekaju posebni noćni vikend spektakli Late Night Rides sa laserima i vatrometom

Ljeto nam se zahuktalo, a s njime i zabava! Fun Park Biograd kao uvertiru u posebne ljetne atrakcije uveo je Late Night Rides na dane 05.07 i 12.07.2019. od 19:00 do 24:00 sata. Radi se o noćnim vožnjama u specijalnom ambijentu koje će još dodatno ukrasiti i specijalni svjetlosni efekti laserima. Te dane sve posjetitelje čeka i popust od 10% na sve cjelodnevne ulaznice. U 21:30 poseban ambijent noćnih pustolovina dodatno će i začiniti i vatromet, a posjetitelje očekuju pjena partiji i gastro paketi po povoljnim cijenama. U zlatno doba disko groznice odvesti će vas   DJ Machonni uz najveće disko hitove.

Foto: Arena Hospitality Group

Za pravo ljetno osvježenje tu su Summer Splash vodene atrakcije Fun Parka Biograd koje će vas odvesti u sasvim drugu dimenziju ljetnih avantura. Okupite ekipu i krenite u ludu zabavu kroz vodene pustolovine i nastavite u veselom i osvježavajućem ljetnom ritmu.

Pravi ljetni tuš priuštit će vam Atlantis, jedna od najpopularnijih atrakcija u svim vodećim svjetskim parkovima. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku bazena!! Ili krenite u pravu pomorsku bitku u Piratskom zaljevu i obranite svoj brod, pošpricajte svoje protivnike i pazite na opasne vodene „sačekuše“, koje vas mogu dodatno osvježiti! Odlična zabava čeka sve uzraste i ekipe koje se sa svojim brodom mogu upustiti u pravi vodeni okršaj. Summer splash atrakcije Fun park Biograd vode vas u prave ljetne pustolovine kroz različite popularne teme.

Iskusite vožnju nemirnim gusarskim brodom Pirate Ship koji kao da upada između dva velika oceanska vala i opet se uzdiže gore. Primite se čvrsto za brod i uživajte u vožnji koja nije za ljude osjetljivog želudca. Ili možda je? Testirajte svoje granice!

Foto: Arena Hospitality Group

Posebna vožnja, ovoga puta ne u autićima, nego u malim okruglim čamcima odlična je ljetna zabava! Sudarajte se brodićima i prskajte vodom jedni druge, jer tko je još suh napustio Fun park Biograd?! A za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tematske cjeline u Fun Parku Biograd odvest će vas do avantura koje ste možda gledali na filmskim platnima; tu je Animal Kingdom-Jurski svijet gdje vas promatraju dinosauri, Western dio, svemirski dio, a najbolje virtualno putovanje svakako ćete doživjeti u XD Dark Ride-u. Krenite u jedinstveno virtualno iskustvo - na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima.

Što su prave ljetne zabave bez pjena party-a; odlična zabava nastavlja se i ovoga ljeta!! Tu su još i škole zumbe i naravno, igre sa animatorima, s kojima možete krenuti u veliku potragu za Fun park Biograd gusarskim blagom i nagraditi se kao pravi gusari. A one koji su rođeni u ovom ljetnom periodu sigurno će razveseliti i posebni rođendanski partiji na najzabavnijem mjestu na Jadranu uz lude vožnje, igre i rođendansku tortu!

Foto: Arena Hospitality Group

Uz oblije zabave čeka vas još bogata i osvježavajuća ponuda ledenih slastica i pića, a na vama je da se nagradite pravom ljetnom avanturom koju ćete zasigurno ubrzo ponoviti!

Cjelodnevna ulaznica uključuje jednu vožnju na atrakciji XD Dark Ride. Svaka sljedeća vožnja se dodatno naplaćuje 35 kn. Ljetno radno vrijeme Fun parka Biograd je od 15 do 22 sata.

FB event

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije