Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Lagala sam o broju svojih seksualnih partnera i sada moj dečko nije sretan'

shutterstock
01.05.2021.
u 23:49

Na početku veze pričali su o broju seksualnih partnera koje su imale, a ona je izmislila veći broj kako bi se pokazala u boljem svjetlu

- Muškarci vole žene s iskustvom, barem je tako moj bivši dečko stalno tvrdio. Zbog toga sam svom novom dečku rekla da sam imala četiri seksualna partnera, iako sam imala samo jednog - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Na početku veze pričali su o broju seksualnih partnera koje su imale, a ona je izmislila veći broj kako bi se pokazala u boljem svjetlu. Međutim, njezin plan je propao jer njezin dečko ne misli da je bolje imati više partnera te je on prije nje imao samo jednog. Sada se pita treba li mu reći istinu i riskirati da izgubi njegovo povjerenje.

- Uvijek je bolje biti svoj, a ne igrati ulogu za nekoga drugog. Bez obzira na broj seksualnih partnera koje ste imali, odlučili ste biti s dečkom. Ako želite početi ispočetka, svom dečku možete reći istinu i sigurna sam da će s vremenom vidjeti da vam može vjerovati - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Dosadna pjesma zapela vam je u glavi? Liječnik otkrio kako je se riješiti!

Ključne riječi

Komentara 4

K0
Konjina2.0
00:30 02.05.2021.

u današnje vrijeme imati 4 partnera je skoro kao biti djevica..još je dobro prosao

MO
montello
19:07 02.05.2021.

ma svaka je imala vise od 4

Avatar Dalmatinka*
Dalmatinka*
10:21 02.05.2021.

i ja uvik kažem da sam ih imala više nego što stvarno jesam...iskusna sam na riječima, a na djelima sam daleko od toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije