Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka košta oko 8.500 kn

Kolekcionar seks lutki: "U mirovini sam pa se bavim 'svojim curama', uređujem ih i fotografiram..."

@deanabevan
07.10.2021.
u 14:30

Ponekad im koža djeluje 'masna' jer se sjaji, no to se može srediti, objasnio je ljubitelj SF-a i zaljubljenik u plastične seks lutke

Nakon što je 2016. pogledao SF seriju Humans (Ljudi) o svijetu u kojem žive inteligentni roboti koji se fizički ne razlikuju od ljudi, Britanac Dean Bevan naručio je s interneta svoju prvu seks lutku, Sarah. Ubrzo su Sarah poštom počele stizati i 'prijateljice', pa je umirovljeni 61-godišnjak danas vlasnik 25 lutki koje zove 'svojim curama'.

Sve su njegove 'cure' napravljene od TPE (termo) plastike koja se miješa s gumom i koštaju oko 8.500 kuna (1.300 dolara), što je još uvijek daleko manje od cijene silikonskih lutki kojima često toliko košta samo glava...

Koliko je ovaj ljubitelj znanstvene fantastike opčinjen svojim lutkama najbolje govori činjenica da većinu dana provede presvlačeći ih i fotografirajući, a fotografije objavljuje na svom Instagram profilu. 

Antonija Blaće: Imam jednu neostvarenu želju i nadam se da ću je ispuniti za svog života

1/10

- Često mi se jave ljudi koji ne mogu vjerovati da na fotografijama nisu prave žene - kaže Bevan i naglašava da su 'silikonske lutke ipak nešto kvalitetnije, pa imaju čak i pore na licu'...

- I s plastikom se može napraviti dobar posao, posebno ako su oči realistične i make up dobro napravljen - objašnjava on. Kosa i obrve, kaže, također izgledaju prirodno jer se ne lijepe već implantiraju, slično kako estetski kirurzi klijentima implantiraju kosu.

- Ponekad im koža djeluje 'masna' jer se plastika sjaji, no to se može srediti - objasnio je ovaj otac dvoje djece koji je za vrijeme lockdowna zbog Covida sam napravio i bar u svom vrtu, koji mu služi kao inspirativna pozadina za fotografiranje plastičnih ljubimica.

A da bi naučio kako ih našminkati i pravilno dotjerao svoje lutke, umirovljenik je čak odgledao i na desetke YouTube video tutorijala raznih beauty influencerica o tajnama i trikovima nanošenja make upa, a pazi i da 'njegove cure' imaju dovoljno odjeće, pa im garderobu - mini suknje, sportske topiće i ostalo - naručuje preko eBaya.

Tržište seks lutki zadnjih je nekoliko godina, piše The Sun doživjelo pravi procvat, pa se zbog ljudskog izgleda neki, poput bodybuildera Jurija Toločka iz Kazahstana, svojim lutkama i žene...

Ovako izgledaju 'roboti za seks'...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije