Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
49-godišnja udovica

Serijska ljubavnica: 'Spavam samo s oženjenima, normalne su mi veze predosadne'

Instagram/gweneth_jsm
06.10.2021.
u 15:30

Ako se odlučite na ovakav život, morate biti spremni na činjenicu da oženjen muškarac ima obitelj kojoj navečer ide i da vas neće voditi na putovanje za božićne i novogodišnje praznike, kaže Lee.

Bivši model, a današnja financijska savjetnica Gweneth Lee (49) iz Londona bila je u sretnom braku dok joj u 31. godini suprug nije preminuo od raka, nakon čega je počela opet izlaziti ali je brzo shvatila da joj je dobro samo s oženjenim muškarcima, pa sad bira samo takve - i na to je ponosna!

Nakon perioda žalovanja zbog suprugove smrti, Lee je početi ponovno izlaziti i upoznala je muškarca s kojim je provela četiri godine, ali kad je 2017. ta veza 'pukla', počele su njene afere s oženjenim muškarcima.

- S njima sam mogla uživati u muškom društvu i uzbudljivom seksu, bez da moram podnositi sve ono što parovi u vezama podnose; od dosade, preko lošeg seksa, pa do svađa oko toga tko će baciti smeće ili ostati doma s djecom... - objasnila je za The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

I premda bi se, kaže, većina žena vjerojatno sramila priznati da spava samo s muškarcima u braku; ili bi se bojale osude; ona svoj izbor ne krije.

- Svjesna sam koliko me žene mrze ali se pitam uživaju li one stvarno gledajući doma s muževima neku glupu seriju ili poput mene žude za uzbuđenjem - kaže i dodaje da je u vezama s oženjenim muškarcima uzbuđuje skrivanje, ali i 'tajna' putovanja, izlasci na skrovita mjesta i pokloni za koje supruge ne smiju doznati...

Poznati zavodnik razveo se već peti put! Ostavio 27 godina mlađu ženu i već ima novu ljubav

1/3

Imala je tako, kaže, sreće da naleti na nekoliko zanimljivih tipova, a posebno lijepe uspomene ima na jednog financijskog savjetnika i milijunaša koji je prije ulaska u poslovni svijet bio majstor meditacije u švicarskim Alpama...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

On ju je često, kaže, sa svojim privatnim avionom vodio na luksuzna putovanja i kupovao joj skupocjene poklone, poput Cartier narukvice vrijedne 220.000 kuna (25.000 funti).

- Toga nema u 'normalnim' vezama, zar ne? - zaključuje Lee i dodaje da je bila sretna i s pokojnim suprugom, no ipak nikada nije razmišljala o obitelji i majčinstvu.

Pokušala je, dodaje, i s 'tradicionalnim' načinima traganja za partnerom, pa se nekoliko puta prijavila i na Tinder ne bi li nekog upoznala, no na kraju se razočarala.  

- S oženjenim je muškarcima seks uzbudljiviji i ja sam im jedina ljubavnica, ne moram se s nikim natjecati kako je to slučaj kad je netko solo -. kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Ipak, dodaje, kad se odlučite na takav život, morate biti spremni i na činjenicu da oženjeni muškarac ima obitelj kojoj navečer ide i da vas neće voditi na putovanje za božićne i novogodišnje praznike. Zato je i ona ponekad usamljena, no ovakav joj je angažman, kako ističe, još uvijek draži od obiteljske atmosfere i uobičajenih problema u tradicionalnim vezama.

Pretvarala se da je muškarac i zavela najbolju prijateljicu: "Bilo mi je dosta da me zapostavlja kada ima partnera"

Ključne riječi

Komentara 4

MR
mrkikrki
16:20 06.10.2021.

Sponzorusa. Nema veze staus muskarca, nju uzbudjuje novac.

ZU
Zujim
20:42 24.02.2023.

S nikim natjecati.....? Jeste culi kad za osobu koja radi posao lektora?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:06 08.10.2021.

Već sam se mislio javiti ,al kad spominje vožnju privatnim avionom, onda znam što je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije