Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bacite pogled!

Kirurginja tvrdi: 'Ovaj dio tijela otkriva veličinu vašeg penisa - i to nisu stopala!'

shutterstock
06.04.2024.
u 19:00

Klasični mit sugerira da postoji korelacija između veličine muškarčevih šaka ili stopala i veličine njegove muškosti, međutim, dr. Rena Malik rekla je da je jedino ozbiljno istraživanje na tu temu pokazalo sasvim drugačiji dio tijela.

Koliko je muškarac dobro obdaren mnogima nije važno, ali ako ste znatiželjni znati veličinu penisa vašeg muškarca prije nego što se uopće skine, medicinski stručnjak je rekao da postoji dio tijela koji možete poslužiti kao pokazatelj. Vodeća urologinja i karlična kirurginja sada je objasnila kako je većina načina da se provjeri koliko je muškarac obdaren lažna, ali postoji način da se provjeri koliki muški penis može biti, piše Mirror

Klasični mit sugerira da postoji korelacija između veličine muškarčevih šaka ili stopala i veličine njegove muškosti, međutim, dr. Rena Malik rekla je da je jedino ozbiljno istraživanje na tu temu pokazalo sasvim drugačiji dio tijela.

VEZANI ČLANCI: 

‘Postoji jedna studija - to je japanska studija u kojoj su promatrali samo japanske muškarce tako da postoje neka ograničenja - ali izmjerili su sve te dijelove tijela i duljinu penisa i otkrili su da je duljina nosa u korelaciji s duljinom penisa, a ne duljina ruke ili stopala’, objašnjava. 

Dakle, ispada da bi umjesto promatranja muškarčevih stopala ili ruku, trebali pogledati njegov nos kako biste utvrdili koliko mu je velik penis. Dr. Malik kaže da je anksioznost oko penisa dosegla vrhunac svih vremena, ali tvrdi da postoji uređaj koji bi mogao pomoći.

GALERIJA: Seksualna edukacija: Ovo je 6 zapanjujućih činjenica o penisu koje vas nisu učili na biologiji

1/10

‘Najsigurniji i najpouzdaniji način je korištenje uređaja za trakciju’, kaže ona, ‘Ovo su uređaji koji su napravljeni za produljenje penisa, ali su također napravljeni za muškarce koji imaju nešto što se zove Peyroniejeva bolest’. 

Prema Klinici Mayo, Peyroniejeva bolest je ‘stanje u kojem se formira fibrozno ožiljkasto tkivo u dubljim tkivima ispod kože penisa. To uzrokuje zakrivljene, bolne erekcije. Također može učiniti penis kraćim dok je u erekciji’. 

VEZANI ČLANCI: 

Dr. Malik kaže: ‘Originalne naprave za trakciju biste trebali koristiti 6 do 8 sati dnevno nekoliko mjeseci kako biste vidjeli povećanje duljine od 2 cm’. Dodala je da moderniji uređaji mogu postići slične rezultate uz manje vremena, ali očito evolucija svejedno radi posao za nas.

Rekla je: ‘Tijekom posljednjih 50 godina vidjeli smo povećanje duljine penisa... mišljenje je da je to zato što se početak puberteta mijenja i dječaci postaju izloženi čimbenicima koji ih tjeraju da ranije uđu u pubertet i stoga postaju više izloženi testosteronu i razvijaju duže penise’.

Muškarac se na Redditu požalio na svoj život s 'mikropenisom': 'Ljubavni život mi je noćna mora'

Komentara 3

JO
jocoudriga
13:22 07.04.2024.

Matanić je crpio inspiraciju iz ovakvih tekstova.

MO
montello
10:28 07.04.2024.

to je dobro otkrice

ZA
Zagreb2711
20:56 06.04.2024.

.Mali ali veseli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije