Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kate Moss vodi u izboru Voguea za najbolje odjevenu damu desetljeća

kate moss
Pixsell
18.12.2009.
u 14:58

Uredništvo Voguea izabralo je ključne modne trenutke svake godine proteklog desetljeća, a izbor je na čitateljima.

Pred čitateljima američkog Voguea, velikim ljubiteljima mode, važan je zadatak - izabrati najbolje odjevene dame u proteklom desetljeću. Slavni modni časopis predložio deset, prema uredništvu, najvažnijih modnih "trenutaka" u svakoj godini, a glasovanjem na anketu o pobjednici će odlučiti čitatelji.

Najviše izgleda u samom startu ima Kate Moss, koja je nominirana čak za svoje četiri odjevne kombinacije. Odmah iza nje je Gwyneth Paltrow, s tri nominacije. Na popisu slavnih dama su i Nicole Kidman, Chloé Sevigny i Sarah Jessica Parker.

Na popisu su se našli važni modni trenuci kao što je duboko izrezana Versaceova haljina koju je nosila Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja 2000. godine, te Halle Berry u večernjoj haljini Elieja Saaba u kojoj je 2002. godine primila Oscara.

Čitatelji Voguea sada mogu glasovati, a 25. siječnja će biti objavljen popis deset najbolje odjevenih.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:32 18.12.2009.

Jaka titula. Ona obnevidjela i drogirana zadnje desetljeće, hrane ju i oblače drugi, slabo svjesna ičeg, a ipak, lova kaplje na sve strane, a ona- skuplja titule! Najbolje odjevena, najpijanija, najdrogiranija, najgore društvo, najbolje noge, najboje tijelo, najmršavija, naj ovo, naj ono!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije