Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekscentrična diva

Jimmy Choo posvetio cipele Iris Apfel, a ona prezire visoke pete!

jimmy choo (1)
Foto: fb
1/3
14.03.2012.
u 10:01

Jimmy Choo nazvao je štikle od čak 13 cm prema modnoj kritičarki bez dlake na jeziku, koja platforme i ubojito visoke potpetice smatra ružnima

Tko još nije čuo za legendarnu Iris Apfel, samo zamislite 90-godišnju baku s velikim naočalama, crvenim ružem i pomalo kaotičnim modnim izričajem. Nakon što je dizajnirala  kolekciju šminke za MAC cosmetics te surađivala s brendom naočala Eye-Bobs, modna baka dobila je svoje cipele – modni dizajner Jimmy Choo nazvao je štikle prema njoj.

Štikle s potpeticama od gotovo 13 cm te ručno napravljene od kože s ornamentima inspirirane su upravo Irisinim modnim stilom koji gotovo uvijek čine etnodetalji, a stoje oko 8700 kuna. Što će velika dama reći na to, vjerojatno ćemo uskoro doznati, no svakako je zanimljiva njezina izjava za WWD na pitanje o tome što smatra najgorim trendom u obući:
– Goleme platforme i ubojito visoke potpetice. Izgledaju kao poslastica za ortopede. Zaista ne vidim ništa lijepo u njima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije