Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva ideja

Jeste li znali da je deterdžent za pranje posuđa odličan i za čišćenje kade?

Shutterstock
03.11.2019.
u 07:00

Zapravo, zvuči vrlo logično. Dobar je za skidanje masnoća s tanjura, a samim time je dobar i za čišćenje mrlja u kupaonici

Deterdžent za pranje suđa odlično čisti tanjure i tave, a zbog svojeg djelovanja na tvrdokorne mrlje, može se koristiti i u kupaonici na raznim površinama, a najdjelotvorniji će biti kod čišćenja kade ili tuš-kabine. 

Foto: Shutterstock

Postupak je vrlo jednostavan. Deterdžent se polije po cijeloj površini kade, dok se na najprljavija mjesta stavi malo više sredstva. Potom se spužvicom trlja deterdžent po površini dok mrlje ne nestanu.

Sve se ispere vrućom vodom i to je to. Kada će dobiti sjaj, a mrlje će nestati, piše Tips and Tricks. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije