Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodna situacija

Je li nepristojno pozvati nekoga na vjenčanje bez partnera? Evo što je ova 'prijateljica' napravila

Vjenčanje, brak
Foto: Thinkstock
1/4
17.05.2016.
u 11:20

Što napraviti kada želite pozvati svog prijatelja ili prijateljicu iz djetinjstva na svoje vjenčanje, ali bez partnera ili partnerice? Je li nepristojno poslati pozivnicu za jednu osobu?

Pripreme za vjenčanje mogu biti vrlo stresne, posebice mladenkama koje bi željele da taj dan iz snova bude točno onakav kako su ga zamišljale. 

Ali što napraviti kada želite pozvati svog prijatelja ili prijateljicu iz djetinjstva na svoje vjenčanje, ali bez partnera ili partnerice? Je li nepristojno poslati pozivnicu za jednu osobu?

Britanka Julie Farrell poručila je na Quori: Nepristojno je!

Jedno vjenčanje pamtit će još dugo. Običaj u Velikoj Britaniji jest da dnevnom, formalnom dijelu vjenčanja prisustvuje obitelj i najbliži prijatelji, a na večernjem, neformalnom, kolege, ostali prijatelji...

Julie Farrell i njezin partner bili su u vezi nekoliko godina, nije to bila neka prolazna avantura, priča Julie. On je bio mladoženjin prijatelj još iz školskih dana, a mladenka je bila dio tog većeg društva tako da su se svi već neko vrijeme poznavali i zajedno družili. 

Pozivnice su im ipak poslane svakome zasebno, a ne zajedno kao paru. Još ih je više iznenadilo, priča Julie, to što je njezin partner pozvan i na formalni i neformalni dio vjenčanja, a ona samo na neformalni. 

Ova situacija ju je toliko iznenadila i razočarala da je svima na društvenoj mreži odlučila ispričati ovaj događaj i poručiti: Nepristojno je pozvati na vjenčanje osobu bez partnera ili partnerice. 

Slažete li se? 

>>U kuvertu stavila (samo) tisuću kuna i razočarala mladenku. Evo što joj je odgovorila...

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:19 17.05.2016.

kad si sam, možeš imati komada...koliko ti jezik zaželi

TO
tonkica
11:42 17.05.2016.

ph, ja sam do 28 isla sama na vjencanja i koliko god sve te svadbe bile dosadne, meni je bilo bas super zabavno upravo jer sam bila sama a udvaraca nikada ne nedostaje, posebno ako je mlada krasna osoba pa svim samcima dojavi da sam free.

SC
schwertransport
12:01 17.05.2016.

Ja vam mogu biti pratnja javite se sam.trazim.curu@gmail.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije