Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvala bijes

U kuvertu stavila (samo) tisuću kuna i razočarala mladenku. Evo što joj je odgovorila...

novac, poklon
Foto: Thinkstock
11.05.2016.
u 09:01

Mnoštvo komentara uslijedilo je na ovu poruku, a većinom su joj druge žene savjetovale da poništi taj ček kako "pohlepna mladenka" ne bi dobila niti to

Vjenčanje bi trebao biti najljepši dan u životu svakog para. Ipak, mnogima nije.

Gorak "okus u ustima" i sjećanje na nečije ili vlastito vjenčanje, mogu ostaviti razne situacije. Previše alkohola, živčani i "nemogući" roditelji mladenaca, loša organizacija, ali i razočaravajući pokloni.

Ovo posljednje, nasreću, nije toliko čest slučaj jer većina parova poziva goste na svoje vjenčanje da s njima podijele svoju sreću na dan kada svom izabraniku ili izabranici izgovore sudbonosno DA.

A neki od vlastitog vjenčanja pokušavaju "zaraditi". Takav slučaj opisan je na portalu namijenjenom majkama koje na forumu razmjenjuju iskustva i traže i dijele savjete. Savjet je zatražila i jedna Britanka koja je bila na vjenčanju svojoj bivšoj kolegici i kao poklon mladencima, na njihov zahtjev za isključivo novčanim poklonima, u kuvertu stavila ček na 100 funti, što je oko 1000 kuna. Ako znate da se u prosjeku po osobi na vjenčanjima u Velikoj Britaniji poklanja između 50 i 70 funti, ne biste tu našli ništa sporno.

Ipak, mladenka je bila itekako razočarana te je spomenutoj ženi napisala e-mail u kojem je navela kako taj iznos "nije dovoljan" kao poklon za nečije vjenčanje. Iznenađena i šokirana porukom koju je dobila, ova je žena zatražila savjet drugih žena na portalu Mumsnet.com

Foto: Screenshot/Mumsnet.com

"Iznenađeni smo nakon što smo vidjeli da tvoj (novčani) doprinos nije bio dovoljno u skladu s dobrim željama mladencima na naš veliki dan. Ako želiš to ispraviti i poslati nam još novca, bili bismo veoma zahvalni"

Mnoštvo komentara je uslijedilo na ovu poruku, a većinom su joj druge žene savjetovale da poništi ček koji joj je dala kako "pohlepna mladenka" ne bi dobila niti to.

>>Popularna komičarka odgovorila zašto je reagirala na slučaj 'bon za 200 kuna'

>>Danijela Dvornik napala majku koja je vratila bon, a kritizirala i Andreu Andrassy

Komentara 51

4M
4mazge
09:57 11.05.2016.

Ne daj joj ni to!....poništi

DU
Deleted user
10:39 11.05.2016.

Dobra reklama za portal koji se reklamira u članku. Samo ne znam što bi netko iz Hrvatske išao na strani portal kada se Englezi i Hrvati jako razlikuju po mentalitetu i ostalom.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:31 11.05.2016.

Sta bi da dobije praznu kuvertu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije