Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila mu je ljubavnica

Javila joj se bivša djevojka njenog dečka: 'Shvatila sam da vijelo vrijeme živi dvostruki život.'

shutterstock
20.01.2020.
u 21:00

Zbog poruke od njegove bivše djevojke, saznala je da mu je samo bila ljubavnica.

Tražila je pomoć od kolumnistice The Suna, Deidre, kada je saznala da joj dečko laže.

Dobila je poruku od navodne bivše djevojke svoga dečka. Saznala je da su još uvijek zajedno, imaju dijete, a ona je samo njegova ljubavnica.

Upoznali su se prije četiri godine, kada je ona imala 22, te joj je rekao da je potpuno prekinuo kontakt s bivšom djevojkom jer ga je ona prevarila.

"Obećao mi je cijeli svijet i rekao da me želi oženiti i imati djecu sa mnom. No, osjetila sam da nešto nije u redu kada nisam smjela upoznati njegovu obitelj, a i nikada nismo proveli cijelu noć zajedno"

"Prošli tjedan dobila sam poruku od njegove bivše pa sam otišla kod njega doma. Tamo je bila ona i njihovo dvogodišnje dijete."

"Pogledala sam na Facebook i shvatila da cijelo vrijeme živi dvostruki život. Slomio mi je srce."

Deidre joj je dogovorila: "Sada barem znaš kakva je on osoba, lažljivac i varalica, barem više nisi vezana za njega. Prekini s njim potpuno, blokiraj ga na društvenim mrežama i ne prihvaćaj nikakve isprike."

"Barem si sada slobodna da pronađeš osobu koja će se stopostotno posvetit tebi i s njom izgradi svoju budućnost."

Pogledajte što savjetuju kumice s placa o vječnoj ljubavi:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
22:14 20.01.2020.

Odlično, mora da je našao treću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije