Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jasan vid uz 50% niže cijene okvira u Livision optikama!

Livision optika
12.04.2018.
u 12:44

Naočale mogu ispraviti pogreške vida i time znatno uvećati kvalitetu života.

Vid je jedno od najvažnijih ljudiskih osjetila! Okom postajemo svjesni svijeta oko sebe. Jako je bitno prepoznati prve simptome slabijeg vida jer se vid neće oporaviti sam od sebe i do kraja života može ostati slabovidno. Oblik oka određuje hoće li se stvoriti refrakcijska greška koju je potrebno ispraviti naočalama, u protivnome slika ostajte nejasna. Najčešće pogreške koje se mogu pojaviti jesu: kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračka dalekovidnost.
Najčešći simptomi koje možete osjetiti kod pogrešaka oka jesu:

  • mutna slika na daleko/blizu
  • neizjednačen vid desnog i lijevog oka
  • stiskanje očiju za postizanje oštrine
  • glavobolja
  • udaljavanje knjiga, mobitela, novina i sl. kako bi tekst postao čitljiv

Naočale mogu ispraviti pogreške vida i time znatno uvećati kvalitetu života.

U Livision optici na Medveščaku 25 (iznad parka Ribnjak), do kraja travnja možete iskoristiti popust od čak 50% na određene okvire iz novih i starijih kolekcija.

Etnia Barcelona okviri, nadahnuti su umjetnošću i slikarstvom. Svaki okvir je pravo umjetničko djelo za sebe. Za odvažne i hrabre, a istovremeno i za one mirnijeg duha koji točno znaju što žele!

Bluemarine luksuzni okviri po odličnoj pristupačnoj cijeni za sve ljubiteljice mode i profinjenosti. Elegantni sjaj i decentni biserasti ukrasi donose dašak stila Jacky O. na ulice Zagreba.
 

Xavier Garcia svojim neobičnim spojem boja, materijala i dizajna privlači sve genaracije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim te Vas uvijek stavlja u centar pažnje. Španjolski dizajn nikada Vas neće razočarati!
 

Dior – bezvremenski brend. Elegantni ženstveni okviri s daškom posebnosti vječna su inspiracija za sve modne kombinacije. Visoka moda po odličnoj cijeni!
 

Gucci - svi znamo sve o brednu Gucci, pogotovo to da ga svaka modno osvještena žena treba imati u svom ormaru ili na svome licu!

Isto tako, u poslovnici na Zagrebačkom Velesajmu povodom AutoShow-a svi posjetitelji koji donesu letak ili donesu isprintani ostvaruju 50% popusta na SVE dioptrijske okvire! Preko 1000 okvira na 50% popusta! Top brendovi: FENDI, MAX MARA, ETNIA BARCELELONA, VONBOGEN, POLICE, FURLA i mnogi drugi!

LIVISION OPTIKA

MEDVEŠČAK 25
01/4666-171
AVENIJA DUBROVNIK
01/2820-581

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije