Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRILATE OČI

Istaknite oči baš kao što to radi Amy Winehouse

amy winehouse
07.03.2010.
u 12:25

Šminkerica slavnih Oonagh Connor otkrila je korak po korak vodič do oči koje je prredstavila i popularizirala nezaustavljiva Amy Winehouse.

Šminkerica slavnih Oonagh Connor otkrila je korak po korak vodič do takozvanih 'krilatih' oči koje je prredstavila i popularizirala nezaustavljiva Amy Winehouse.

Uz pomoć kvalitetne četkice za oči iscrtajte male linije poput točkica jednu do druge blizu očnog kapka prema obrvi u obliku klasičnog 'krilatog' oka. Zatim prema toj liniji koja služi kao vodič prijeđite crnim tušem popunjavaju područje ispod točkica skroz do početka oka. Izgled oka popunite s nekoliko slojeva maskare.

Ružem u boji kože ili korektorom prikrijte boju usana kako bi se stopile s ostatkom lica – oči moraju biti u glavnom fokusu. I završni korak – ružičastim rumenilom istaknite jagodične kosti.

Komentara 1

Z2
znatiželjna_2
10:36 20.04.2010.

ne hvala, ja se ne drogiram pa su mi oči dovoljno istaknute!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije