Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U slast!

Isprobajte nešto drugačije. Topli sendviči s lungićem, lukom i domaćim jajima

Sendvič s mesom
Thinkstock
20.01.2014.
u 12:00

Ove ukusne sendviče pripremit ćete za 20-tak minuta, a za namirnice će vam biti potrebno oko 50 kuna

SASTOJCI: Malo šarene pancete, 4 ploške polusuhog lungića, 4 jaja, 8 ploški kruha, sol, papar, peršin, maslinovo ulje, glavica luka

PRIPREMA: Ploške lungića kratko ispecite na malo maslinova ulja koje ste aromatizirali češnjakom. Na drugoj, suhoj tavi ispržite na kolutove narezan luk. Na tostirani kruh složite odreske pečenog lungića, po jedno jaje na oko, ploške prženog luka i pospite sjeckanim peršinom. Poklopite kruhom i servirajte toplo uz zelenu salatu s rotkvicama.

>>Nedjeljni ručak: Pikantna slatko-kisela piletina s đumbirom i cimetom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije