Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Inovativna revolucija za brzo uklanjanje masnih naslaga i zatezanje kože - novi CRYO SONIC

Poliklinika Dermamed
Foto: Promo
1/5
24.07.2020.
u 09:20

Prvi i jedini u Hrvatskoj dostupan u Splitu - Poliklinika Dermamed

Poznato je koliko je lako nakupiti kilograme dok je za skidanje potrebno uložiti puno više truda.  Izbjegavanje ogledala i nezadovoljstvo izgledom alarm su za promjenu. Stručna pomoć je uvijek  dobrodošla te se analizom tijela i prilagodbom prehrane individualno pomažu promijeniti neke od ustaljenih navika dok vrhunski aparati ubrzavaju oblikovanje tijela. Pomalo zvuči nemoguće ali brzi dolazak do željene linije ostvarili su brojni klijenti poliklinike Dermamed.

Stalno stručno usavršavanje i traženje najboljeg rješenja za potrebe klijenata rezultiralo je  novim uređajem Cryo Sonic koji dolazi iz iste tvornice kao i već poznati i dokazano učinkoviti Med2Contour i Med Contour Multipower.

Cryo Sonic sonda u sebi integrira dvije sonde Med Contour Multipowera, ultrazvučnu i radiofrekvencijsku uz dodatno hlađenje. Tehnologija 3 u 1 je dobitna kombinacija što ovaj revolucionarni uređaj i dokazuje. Hlađenje površine kože omogućava jako prodiranje ultrazvuka u potkožno masno tkivo dok radiofrekvencija prodire unutar slojeva kože i snažno je zateže. Isporučuje se puno više energije u kraćem vremenu te je tretman brz i ugodan. Aktiviranjem različitih postavki aparata rad se prilagođava problematici koju tretiramo. Tako je moguće raditi samo na zatezanju kože, uklanjanju celulita ili još učinkovitije rješavati masne naslage.

Foto: Arena Hospitality Group

CRYO SONIC istovremeno:
1. Kao i Med Contour snažno uklanja masne stanice.
2 .Djeluje na vezivno tkivo koje tvori neravnine na koži te istovremenim otapanjem masnih stanica i zatezanjem vezivnog tkiva briše celulit.
3. Potiče stvaranje novog kolagena te znatno povećava elastičnost i zategnutost kože.

Tretmanima poput Cryo Sonica, Cryo liftinga, Med2Contoura, Med Contour Mulitpowera, elektrostimulacijom te limfnom drenažom tijelo brzo dobiva željeni izgled, a zadovoljstvo i oduševljenje rezultatima naših klijenata su ono što nas čini sretnima i obvezuje nas svakim danom biti sve bolji i učinkovitiji u svom poslu.

Kako odgoditi propadanje kože i ublažiti vidljive znakove starenja?

Foto: Arena Hospitality Group

Već u tridesetima pojavljuju se vidljivi znakovi starenja kože. Koliko dobro smo se brinuli o koži i zdravlju općenito utječe na naš izgled. Jedan od ključnih uzroka s godinama je sporija produkcija kolagena, elastina i hijalurona. Kolagen održava napetost i zaglađenost kože te njegov nedostatak dovodi do opuštenosti i  gubitka mladenačke napetosti kože i sjaja. Ulaskom u četrdesete taj se proces ubrzava. Iako su promjene najvidljivije na koži, ne zahvaćaju samo kožu nego i dublje slojeve. Gubi  se mišićno, potporno i potkožno masno tkivo. To sve dovodi do znatno veće opuštenosti. Srednji dio lica i područje ispod očiju najizraženije gube volumen i odaju godine. Uz vrat i ruke  koji ne opraštaju slabiju njegu. Opuštenost je vidljiva i na konturi donje čeljusti jer obješena koža prelazi preko linije kostiju lica. Za razliku od tridesetih u četrdesetima treba raditi na sve tri trećine lica kako bismo vratili njegovan i pomlađen izgled.

Jesu li tretmani dovoljni?

Srećom danas postoji puno opcija za prevenciju starenja i zadržavanje prirodno svježeg izgleda. To bi trebao biti cilj svakog liječnika koji se bavi estetikom. Pravilna preporuka tretmana i dugotrajna njega koja se individualno prilagođava.

Koža s nižom količinom kolagena  i elastina izgleda obješeno i umorno, a nedostatak hijalurona i hidratacije uzrokuje dodatnu naboranost. Žene se često odjednom pri pogledu u ogledalo počinju osjećati staro. Svi smo skloni ispred ogledala rukama zatezati kožu kako je izgledala ranije i razmišljati kako je vratiti u stanje prije nekoliko godina.

PODIZANJE I ZATEZANJE KOŽE

Pojačano stvaranje kolagena i elastina neinvazivno najjače je aparatom CRYO LIFTING koji ujedno stisbne i postojeća kolagenska vlakna. Korištenje tri tehnologije u jednom tretmanu omogućuje duboko prodiranje energije koja potpuno ugodno i bezbolno stisne i podigne obješenu kožu lica. CRYO face lifting terapija djeluje stimulirajuće i na mikrocirkulaciju i povećava količinu kisika. Zajedničkim djelovanjem sve tri tehnologije rezultat je odmah vidljiv. U paketu tretmana liftinga dodatno se ovisno o potrebama kože kombinira s Med Visage aparatom te imamo najjače oružje u borbi protiv obješene i beživotne kože. Cryo Lifting koristi se i za zatezanje kože tijela.

POBOLJŠANJE STANJA KOŽE

Foto: Arena Hospitality Group

Rebalance, Hydro infusion, Hydroboost, Manager tretman, Global Anti Age u pripremi kože koriste Reviderm mikrodermoabraziju koja je nježna i bezbolna metoda uklanjanja površinskog sloja odumrlih stanica radi dubinske hidrata­cije i prodiranja aktivnih sastojaka koji sma­njuju bore i osvježavaju kožu lica i vrata vraćajući joj sjaj. Široku paletu tretmana ciljano kombiniramo po tipu kože i bez straha mogu se raditi ljeti. Ultrazvuk je nezamjenjiv tretman za suhu, dehidriranu i osjetljivu kožu kao i mezoterapija i skin boosteri koji dugotrajno 6-12 mjeseci otpuštaju vlagu iznutra prevenirajući bore, dok tretmani koji se rade izvana popravljaju zaštitni sloj kože dovodeći je u balans uz stimulaciju kože koja je time elastičnija, proizvodi više kolagena, a cjelokupni izgled je svježiji i odmorniji. Često koristimo mikroiglice – Dermapen koji aktivira faktore rasta, stvaranje kolagena, povećava prokrvljenost i razinu kisika u koži koja se tako prirodno obnavlja uz peptidne ampule. Osim za pomlađivanje, koristi se za ožiljke od akni i stimulaciju rasta kose. COOL Lifting pištolj inovativan je tretman koji snažno, sigurno, brzo i učinkovito daje rezultat. Iz aplikatora u lice upucava hladni CO2 pod visokim tlakom, što navlači kisik u kožu i potiče mikrocirkulaciju, a istovremeno se upucava visoka koncentracija mezoterapijskog peptidnog koktela koji ulazi duboko u kožu. Nakon samo jednog Coolifting tretmana, koža dobiva osvježen izgled i ujednačen ten.

NADOKNADA VOLUMENA

Foto: Shutterstock

Dermalnim filerima hijalurona nadoknađuje se volumen kojeg gubimo tijekom vremena i podiže lice. Koristi se i za konturiranje lica te ublažavanje pušačkih bora oko usana i bora od nosa do usta. Podočnjaci isto tako nestaju nakon aplikacije dermalnih filera. Osim nadoknade volumena i brisanja bora, koriste se i za ravnanje nosa. Pristup cijelom licu vidno poboljšava i vraća prirodnu zategnutost, naravno bez pretjerivanja jer prirodan rezultat je cilj. Mimičke bore oko očiju, bore na čelu i između obrva najbolje reagiraju na baby botox koji ih opušta i ublažava jaku mimiku. Konzultacije s iskusnim liječnikom koji ima mogućnost kombiniranja aparature za pripremu lica i vještinu u aplikaciji invazivnijih tehnika dermalnih filera i botoksa ključ su za dugotrajno prirodan i svjež izgled. Budite najbolja verzija sebe i uživajte u svojim godinama znajući da ste napravili sve za svoju kožu savjetovala nas je dr.med. Anđela Prolić iz Poliklinike Dermamed u Splitu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije