Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trodnevni festival u kolovozu

Forestland - Najzeleniji ljetni festival u Hrvatskoj

Forestaland festival
Foto: PR FOTO
1/3
19.07.2016.
u 12:24

Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim ekstra danom i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto #24x3, odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice.

Na prostoru od preko 20 000 m2 u zelenom srcu Međimurja, u mjestašcu Brezje kraj Čakovca, na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival - Forestland koji se održava između 4. i 6. kolovoza. U tri godine postojanja, Forestland je ugostio neke od najpoznatijih svjetskih umjetnika poput Sick Individuals i DubVision, regionalnih legendi Timo G, Kosta Radman, JuraS, Andy Boy, Clay Clemens i mnogih mnogih drugih.

Ove godine glavni headlineri ubrajaju kanadski duo Dzeko&Torres, talijanski house genije Alex Kenji i mlade zvijezde u usponu dj-i Radiology i Matroda, kao i jedan od najpoznatijih DJ-a hrvatske Ibize Kosta Radman. Uz njih i Official resident dj`s Sasha Mikac & Timo G, još nekoliko desetaka DJ-eva zabavljat će prisutne tri dana i noći.

Festival je svoju četvrtu godinu dočekao s još jednim ekstra danom i s još jednom pozornicom, stoga je ovogodišnji moto #24x3, odnosno 24 sata glazbe kroz tri dana na tri pozornice. Osim main stage pozornice "Forestland" i prošlodišnjeg hita "Beach stage-a", podignuta je i popularna after party pozornica po uzoru na Boiler room - #Forestroom stage.

Festival je u prethodna tri izdanja bio odlično posjećen, uz velik broj posjetitelja iz inozemstva, poglavito Slovenije, pa se tako i ove godine očekuje navala međunarodnih prijatelja iz Slovenije i zemalja u okruženju. Tuborg i Somersby i ove će se godine pobrinuti za ledeno osvježenje i žedna grla rasplesanih posjetitelja.

Posjetitelji festivala moći će uživati u glazbi najavljenih 50ak DJ umjetnika sa svih strana svijeta, techno i housea, bass i grime, trap i trance, EDM i electronice.

>>Šibenik Dance Festival 25.srpnja na tvrđavi Sv.Mihovila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije