Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

EKSKLUZIVNO! Story slavi 20. rođendan i poklanja čitateljima narukvicu Borboleta

Story
27.04.2022.
u 13:04

Story slavi jubilarni 20. rođendan i za čitatelje je pripremio luksuzan poklon – narukvicu Borboleta! Potražite slavljenički broj s darom na kioscima od srijede, 27. travnja!

Lifestyle magazin Story slavi velikih 20 godina! Rođendansko izdanje dolazi u raskošnom ruhu – na čak 196 stranica i s ekskluzivnim darom za sve čitatelje – narukvicom Borboleta!

Foto: Goran Čižmešija

Ultimativni modni dodatak koji savršeno pristaje uz baš sve nijanse proljeća limitirano je izdanje superpopularnih narukvica Borboleta x Story koje u ekskluzivnom rođendanskom broju Storyja dobivate na dar. Narukvica Borboleta kombinira svileni konac u bezvremenskoj crvenoj boji sa srcolikim privjeskom u neodoljivim zlatnim ili srebrnim nijansama. Ovaj dizajnerski komad nakita savršeno se uklapa u ležerniji, ali i u svečaniji stil dajući mu poseban touch. I upravo je zato must have accessoires za svaku trendsetericu.

Foto: Goran Čižmešija

Slavljeničko izdanje Storya donosi pregršt priča sa zvijezdama koje su obilježile velikih 20 godina ovog medijskog brenda, a posebna je poslastica priča s naslovnice koju krasi pjevačica Maja Šuput Tatarinov sa sinčićem Bloomom.

Foto: Goran Čižmešija

Story + poklon narukvica Borboleta potražite u prodaji od srijede, 27. travnja! Zablistajte uz ovaj ekskluzivan nakit i proslavite Storyev 20. rođendan!

Fotografije: Goran Čižmešija

Model: Anja Sossich / Talia Model

Kosa & Make up: Studio Marcela

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije