Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijano kulinarstvo

Tiktokerica pokazala što sve jede nakon noćnog izlaska, a pratitelji zgroženi: 'Fuj, zašto miješaš čokoladu i piletinu?!''

Tik Tok
09.09.2022.
u 09:30

Za neke od jela je i sama priznala da ih nikako nije trebala kombinirati

Mnogi nakon noćnog izlaska jedva čekaju doći doma i nešto pojesti, no jedna je žena svoje noćne obroke digla na višu razinu; pokazala je tako što sve jede kad pomalo pripita usred noći nakon burnog izlaska napokon dođe doma, a neki od omiljenih joj noćnih zalogaja prilično su neobični i kreativni.

Kako piše Mirror, djevojka imena Daniell na svom je Tik Toku podijelila video u kojemu ocjenjuje čudna jela koja si je pripremila, a njen je jelovnik većinu zgrozio; jer kombinira hranu potpuno različitih okusa i teksture.

 Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

Video počinje s najdražim joj obrokom nakon noći pune alkohola, a to je sušena svinjska kobasica koju, kaže, apsolutno obožava, pa ju je i ocijenila s najvišom ocjenom, desetkom.

Sljedeće je na njenom meniju bilo kuhano jaje, a Danielle mu je dala ocjenu 5. Otkrila je i kako je jednom na samo jednoj kriški kruha pojela cijeli kolut sira , a dala mu je ocjenu 4 jer joj je, kaže, to ipak bilo previše...

Nakon toga na red su došla rebarca s roštilja koja su bila hladna pa su ocijenjena sa 7, zatim kus kus s voćem na tijestu za lazanje, čemu je dala ocjenu 5 i priznala da i nije bilo toliko loše. Ono čime nije baš bila oduševljena bila je kombinacija pečenog graha i juhe s rezancima, pa je tome dala ocjenu 4. Priznala je da jednostavno obožava rezance pa je tako jedno od jela bio i kolačić s goveđim rezancima na vrhu za što tvrdi joj je bilo ukusno pa ga je ocijenila s osmicom. 

 

@daniellexo21 Not the last one🤮🤮 #fyp #foryou #foryourpage #tiktok #foryoupage #fypシ #GenshinTeleport #UnlimitedHPInk #viral #trend #trending #drunk #rating ♬ mario sound - mandycap

Posljednji obrok bio je najšokantniji jer je odlučila pileća prsa s rezancima pomiješati s čokoladne pahuljicama. Sama je priznala da to nije trebala kombinirati, te je dala ocjenu -3, s čime su se složili i korisnici koji su pogledali video koji je uskoro prikupio oko 400 tisuća pregleda, a stotine šokiranih korisnika podijelilo je svoje mišljenja o ovim bizarnim obrocima. 

- Ne znam trebam li biti impresioniran ili zabrinut - napisao je jedan korisnik.

"Kako možeš miješati piletinu i čokoladu? Ovo je jednostavno pogrešno", komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Osim lazanja, mislim da bih ja sve ovo probala."

Često gubite ključeve i druge sitnice? Psihologinja savjetuje kako tome stati na kraj:

 

Komentara 1

BO
Bojans
17:49 09.09.2022.

Ovo s kruhom je vrhunsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije