Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vječni varalica

`Djevojka mi je pripremila posebnu večer, a ja sam spavao s drugom`

Foto: Shutterstock
1/2
21.06.2019.
u 22:33

Nakon posla često ode na piće u pub u neposrednoj blizini te je počeo komunicirati s 24-godišnjom djevojkom koja tamo radi, a  muškarac tvrdi kako joj se svidio od početka.

"Oduvijek imam taj problem. Imam 28 godina i varao sam svaku djevojku s kojom sam bio u vezi. Kada sam svojoj prvoj djevojci priznao da sam je prevario, naljutila se i ostavila me je. Otada svoje afere krijem kao zmija noge."

Tim je riječima jedan muškarac započeo svoju priču za Deidre na portalu The sun od koje je tražio savjet kako riješiti svoje ljubavne probleme.

Nakon posla često ode na piće u pub u neposrednoj blizini te je počeo komunicirati s 24-godišnjom djevojkom koja tamo radi, a  muškarac tvrdi kako joj se svidio od početka. 

Nedavno je njegova djevojka tražila da se ne zadržava dugo nakon posla vani jer priprema posebnu večeru za njega. Ipak, nakon jednog pića u pubu, nestalo je struje pa su muškarac i zaposlenica iz puba krenuli u istom smjeru prema kući. Kako živi usput, pozvala je muškarca na piće u svoj stan i završili su u krevetu. Kada je muškarac kasno došao kući, njegova djevojka bila je jako ljuta i on je pokušao izmisliti neki izgovor kako bi se opravdao. Priznao je kako ne želi prekinuti odnos s tom mlađom djevojkom jer za nju, tvrdi, ima posebno jake osjećaje i vjeruje da je čak riječ o ljubavi jer ga pomisao na to da je više ne vidi silno boli. 

Deidre mu je odgovorila kako njegovo učestalo varanje pokazuje da ima problem s intimnošću i povezivanjem s drugima. Vjerojatno se boji nekome u potpunosti predati i to zbog nekih trauma iz djetinjstva te je ovo ponašanje način da se zaštiti od toga da ostane povrijeđen. 

Ipak, sada kao odrasla osoba trebao bi biti u mogućnosti prijeći preko toga i posvetiti se jednom odnosu i jednoj osobi. U suprotnom, nikada neće biti u sretnom i zadovoljavajućem odnosu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije