Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Osjećao sam se usamljeno dok mi je djevojka bila na putu pa sam je prevario...'

Zgodnu djevojku koju je upoznao u izlasku i s kojom se spetljao dok je njegova na putu, koristi kako bi "ubio vrijeme", no to joj, tvrdi, nije otvoreno priznao.
21. lipnja 2019. u 06:30 4 komentara 6404 prikaza
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/3

"Moja predivna djevojka je na putu i dobro se provodi na svom godišnjem odmoru na Baliju i Novom Zelandu. Jako mi nedostaje i ne mogu dočekati da se vrati. Ali dok je na putu počeo sam je varati... Sada je došlo vrijeme kada se ona vraća s odmora..."

Što kažete? Australac napravio popis: "Nikada nemojte posjetiti Hrvatsku ako ne volite ove stvari!"

Tim je riječima započeo svoju priču 23- godišnji mladić koji tvrdi da je jako zaljubljen u svoju godinu dana stariju djevojku i zatražio je savjet od terapeutkinje Deidre na portalu The Sun.

Tvrdi kako je upoznao jednu vrlo atraktivnu djevojku dok je njegova na putu i nije joj mogao odoljeti. I on je, tvrdi, atraktivan muškarac i "nije njegov problem to što se djevojke vrte oko njega i ne mogu mu odoljeti". 

Opisao je kako je njegova djevojka, koja radi kao medicinska sestra u istoj bolnici kao i on medicinski brat, dugo vremena štedjela novac kako bi otišla na jedno takvo veliko putovanje prije nego se odluči vjenčati i stvoriti obitelj. Tražila je i njega da odu na taj put zajedno, ali mladić nije mogao, odnosno, ušteđeni je novac htio i dalje zadržati za slučaj "neplaniranih situacija".

Njegova djevojka na putu je već tri mjeseca, posjetila je Bali, Novi Zeland i trenutno putuje po Australiji. Za to vrijeme, svoju je usamljenost mladić "liječio" po noćnim klubovima u noćima kada nije radio. 

Ilustracija rezerviraju online Istraživanje otkrilo: Više od polovine Hrvata ljetuje na Jadranu

Zgodnu djevojku koju je upoznao u izlasku i s kojom se spetljao dok je njegova na putu, koristi kako bi "ubio vrijeme", no to joj, tvrdi, nije otvoreno priznao. 

I ona je bila u nekakvoj vezi s drugim muškarcem, no sada ga želi ostaviti zbog njega. "Moja djevojka se vraća s puta za tjedan dana. Ne znam što da radim". Tvrdi i kako je svojoj djevojci prošli mjesec priznao da ju je varao i tražio od nje oprost. 

Deidre mu je odgovorila da očito ima manjak samopuzdanja i vjere u sebe. Potrebno je da se odluči što želi biti u životu, kakva osoba i kakav partner. Kada to zna, onda će biti lakše i donijeti odluku s kakavom partnericom želi biti, onom koja će ga vjerno čekati doma i biti tu samo zbog njega ili se želi još zabavljati i ludovati pa će tražiti i takve partnerice u životu. U svakom slučaju kada odluči što želi biti i u kakvoj vezi, mladić mora biti otvoren i iskren prema objema. 

Pogledajte i video Je li ovo najluđi način za otvaranje konzerve piva

Hrvatski znanstvenik Miroslav Radman
MIROSLAV RADMAN
'Najbolje da se društvo resetira, poput računala, i da ujutro zdravije krene ispočetka'
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima