Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogao odoljeti

'Osjećao sam se usamljeno dok mi je djevojka bila na putu pa sam je prevario...'

Foto: Shutterstock
1/3
21.06.2019.
u 06:30

Zgodnu djevojku koju je upoznao u izlasku i s kojom se spetljao dok je njegova na putu, koristi kako bi "ubio vrijeme", no to joj, tvrdi, nije otvoreno priznao.

"Moja predivna djevojka je na putu i dobro se provodi na svom godišnjem odmoru na Baliju i Novom Zelandu. Jako mi nedostaje i ne mogu dočekati da se vrati. Ali dok je na putu počeo sam je varati... Sada je došlo vrijeme kada se ona vraća s odmora..."

Tim je riječima započeo svoju priču 23- godišnji mladić koji tvrdi da je jako zaljubljen u svoju godinu dana stariju djevojku i zatražio je savjet od terapeutkinje Deidre na portalu The Sun.

Tvrdi kako je upoznao jednu vrlo atraktivnu djevojku dok je njegova na putu i nije joj mogao odoljeti. I on je, tvrdi, atraktivan muškarac i "nije njegov problem to što se djevojke vrte oko njega i ne mogu mu odoljeti". 

Opisao je kako je njegova djevojka, koja radi kao medicinska sestra u istoj bolnici kao i on medicinski brat, dugo vremena štedjela novac kako bi otišla na jedno takvo veliko putovanje prije nego se odluči vjenčati i stvoriti obitelj. Tražila je i njega da odu na taj put zajedno, ali mladić nije mogao, odnosno, ušteđeni je novac htio i dalje zadržati za slučaj "neplaniranih situacija".

Njegova djevojka na putu je već tri mjeseca, posjetila je Bali, Novi Zeland i trenutno putuje po Australiji. Za to vrijeme, svoju je usamljenost mladić "liječio" po noćnim klubovima u noćima kada nije radio. 

Zgodnu djevojku koju je upoznao u izlasku i s kojom se spetljao dok je njegova na putu, koristi kako bi "ubio vrijeme", no to joj, tvrdi, nije otvoreno priznao. 

I ona je bila u nekakvoj vezi s drugim muškarcem, no sada ga želi ostaviti zbog njega. "Moja djevojka se vraća s puta za tjedan dana. Ne znam što da radim". Tvrdi i kako je svojoj djevojci prošli mjesec priznao da ju je varao i tražio od nje oprost. 

Deidre mu je odgovorila da očito ima manjak samopuzdanja i vjere u sebe. Potrebno je da se odluči što želi biti u životu, kakva osoba i kakav partner. Kada to zna, onda će biti lakše i donijeti odluku s kakavom partnericom želi biti, onom koja će ga vjerno čekati doma i biti tu samo zbog njega ili se želi još zabavljati i ludovati pa će tražiti i takve partnerice u životu. U svakom slučaju kada odluči što želi biti i u kakvoj vezi, mladić mora biti otvoren i iskren prema objema. 

Pogledajte i video Je li ovo najluđi način za otvaranje konzerve piva

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:39 21.06.2019.

ukratko, to je bio samo seks...

AD
adler77
06:40 21.06.2019.

I ona je tebe prevarila na putu, no se nervirati

AU
austrougarskigeneral
09:14 21.06.2019.

briga te i ona bi te prevarila da je imala priliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije