Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Ostavio sam djevojku koju volim i sada zbog toga žalim...'

Tužan muškarac
Foto: Thinkstock
19.06.2019.
u 07:00

Da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani, shvatio je kada mu je bivša djevojka dala do znanja da je krenula dalje sa svojim životom i ne misli se vraćati na staro s muškarcem koji ju je "hladnokrvno" ostavio.

"Napravio sam najveću pogrešku u svom životu,ostavio sam djevojku koju volim..."

Tim je riječima započeo svoju ispovijest muškarac koji se obratio terapeutima na portalu TOI za savjet. 

Nakon tri godine sretne veze, dobio je priliku za usavršavanje u drugom gradu te je odlučio prekinuti vezu s djevojkom. Veza na daljinu nije mu se činila kao dobro rješenje, a svoju odluku je smatrao još ispravnijom nakon što je u drugom gradu upoznao novu djevojku s kojom je započeo vezu.

No, da je bio u krivu, pokazalo se nakon deset mjeseci tog odnosa kada je ponašanje djevojke prema njemu zahladilo i njihov odnos je prekinut.

Razmišljajući o svemu, muškarac je zaključio kako je donio pogrešnu odluku i kako bi htio pokušati ponovno sa svojom bivšom djevojkom. No, da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani, shvatio je kada mu je bivša djevojka dala do znanja da je krenula dalje sa svojim životom i ne misli se vraćati na staro s muškarcem koji ju je "hladnokrvno" ostavio. 

Terapeutkinja i savjetnica Rachana Awatramani savjetovala mu je da i on krene dalje sa svojim životom, ali i da se obrati stručnim osobama koje bi mu trebale pomoći da nađe svoj put u životu i otkrije što zapravo želi od svog života kako mu se takve situacije ne bi događale i u budućnosti.

Savjetovala mu je i da neko vrijeme bude sam i posveti se samome sebi prije nego što se odluči svoj život ponovno dijeliti s nekim. 

Pogledajte i video Vjenčanje Brune Sanader

Ključne riječi

Komentara 5

LI
liliZG
10:07 19.06.2019.

ovo je jedna od većih gluparija koju sam pročitala u zadnje vrijeme, "ostavio sam djevojku koju volim",.. nije on tu djevojku nikad volio,.. otišao je živjeti u dr grad tamo je bacio oko na dr curu , to nije uspjelo i kao svako dr muško , mislio da bivša jedva čeka da ju nazove, ma ajd bok..... savjet: nema ti pomoći, tak si pametna da ćeš ovo ponoviti još koji puta i čuditi se kak nisi uspio...

AU
austrougarskigeneral
10:17 19.06.2019.

sad bi svi trebali plakati haha

BS
@bserver
10:43 19.06.2019.

danas svak svakog ostavlja. Stvorio se privid da ekonomska sigurnost "oslobađa" i više nije potrebno "trpiti" različitosti. Stvari su postale važnije od ljudi. Taj materijalistički egoizam stvara gomile usamljenika koji u "sjaju" svojih postignuća, uz alkohol ili droge, manifestiraju okolini svoju lažnu sreću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije