Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Ostavio sam djevojku koju volim i sada zbog toga žalim...'

Da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani, shvatio je kada mu je bivša djevojka dala do znanja da je krenula dalje sa svojim životom i ne misli se vraćati na staro s muškarcem koji ju je "hladnokrvno" ostavio.
19. lipnja 2019. u 07:00 5 komentara 3029 prikaza
Tužan muškarac
Foto: Thinkstock

"Napravio sam najveću pogrešku u svom životu,ostavio sam djevojku koju volim..."

LIJEPA PRIČA 'Ostala sam trudna na prvom spoju. Prošlo je 20 godina, a mi smo i dalje ludo zaljubljeni'

Tim je riječima započeo svoju ispovijest muškarac koji se obratio terapeutima na portalu TOI za savjet. 

Nakon tri godine sretne veze, dobio je priliku za usavršavanje u drugom gradu te je odlučio prekinuti vezu s djevojkom. Veza na daljinu nije mu se činila kao dobro rješenje, a svoju odluku je smatrao još ispravnijom nakon što je u drugom gradu upoznao novu djevojku s kojom je započeo vezu.

No, da je bio u krivu, pokazalo se nakon deset mjeseci tog odnosa kada je ponašanje djevojke prema njemu zahladilo i njihov odnos je prekinut.

DIRLJIVA PRIČA Zaljubili se u Drugom svjetskom ratu, pa se spojili nakon 75 godina: 'Živa je i čeka te'

Razmišljajući o svemu, muškarac je zaključio kako je donio pogrešnu odluku i kako bi htio pokušati ponovno sa svojom bivšom djevojkom. No, da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani, shvatio je kada mu je bivša djevojka dala do znanja da je krenula dalje sa svojim životom i ne misli se vraćati na staro s muškarcem koji ju je "hladnokrvno" ostavio. 

Terapeutkinja i savjetnica Rachana Awatramani savjetovala mu je da i on krene dalje sa svojim životom, ali i da se obrati stručnim osobama koje bi mu trebale pomoći da nađe svoj put u životu i otkrije što zapravo želi od svog života kako mu se takve situacije ne bi događale i u budućnosti.

'Tužna sam' 'Moj suprug više pažnje pridaje našem novom psiću nego meni!'

Savjetovala mu je i da neko vrijeme bude sam i posveti se samome sebi prije nego što se odluči svoj život ponovno dijeliti s nekim. 

Pogledajte i video Vjenčanje Brune Sanader

VIŠE PUTA ZABRANJENI
Masoni su u Hrvatsku došli u 18. stoljeću, a trenutno ih je 800
Valamar
Dobar posao u Valamaru
Ako volite ljude, kao animator u hotelu uopće nemate osjećaj da radite. To je posao mojeg života
  • liliZG:

    ovo je jedna od većih gluparija koju sam pročitala u zadnje vrijeme, "ostavio sam djevojku koju volim",.. nije on tu djevojku nikad volio,.. otišao je živjeti u dr grad tamo je bacio oko na dr curu , to nije uspjelo ... prikaži još! i kao svako dr muško , mislio da bivša jedva čeka da ju nazove, ma ajd bok..... savjet: nema ti pomoći, tak si pametna da ćeš ovo ponoviti još koji puta i čuditi se kak nisi uspio...

  • austrougarskigeneral:

    sad bi svi trebali plakati haha

  • @bserver:

    danas svak svakog ostavlja. Stvorio se privid da ekonomska sigurnost "oslobađa" i više nije potrebno "trpiti" različitosti. Stvari su postale važnije od ljudi. Taj materijalistički egoizam stvara gomile usamljenika koji u "sjaju" svojih postignuća, uz alkohol ili droge, manifestiraju okolini svoju lažnu sreću.