Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"jedva ga čekam upozati!"

Djevojka ispričala: 'Zaljubila sam se u zatvorenika s kojim se dopisujem, brzo ću ga i posjetiti!'

TikTok/@galwiththetats
20.10.2022.
u 13:30

Od početka ju, kaže, brine velika udaljenost među njima i to što je mnogi osuđuju zbog veze s kriminalcem, no ne sumnja da će se sve isplatiti kad se napokon i vide u živo.

Kad je prvi put posjetila stranicu Write a Prisoner, TikTok korisnica Katie nije, kaže, mislila da će se za ikog vezati; htjela je nekom od zatvorenika svojim pismom 'skratiti duge dane', no ubrzo je jednom osuđenom kriminalcu počela redovito slati pisma iz čega se razvila i obostrana privlačnost.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Na svom je računu @galwiththetats Katie opisala kako se zaljubila u Jaimea iz Washingtona koji je trenutno u 7.500 kilometara udaljenom zatvoru, a njena je priča brzo postala viralna.

Nekoliko mjeseci kasnije, Britanka kaže kako jedva čeka otputovati u SAD-a i napokon posjetiti dečka s kojim se dopisuje, a kojeg još nikad nije vidjela.

- Mjesecima smo razmjenjivali na stotine poruka, a komunikacija među nama je postala emocionalna i intenzivna. Brzo smo si poslali i fotografije i odmah se jedno drugom svidjeli - ispričala je u svom TikTok videu.

@galwiththetats He is my person. 🧡#whenyouknowyouknow #mamaiminlovewithacriminal #longdistance #imeanthisfullheartedly #myguy #trustyourgut #hatersgonnahate #onlygodcanjudgeme ♬ Criminal - Britney Spears

Poruke su se, kaže, ubrzo pretvorile u pozive, premda ju od početka brine velika udaljenost, kao i to što je mnogi osuđuju zbog veze s kriminalcem.

"Ipak, ne sumnjam da će se sve isplatiti kad se uskoro po prvi put vidimo!".

Naime nakon što je prije par dana prošla kriminalističku provjeru, Katie je dobila odobrenje za posjet pa se veseli skorom prekooceanskom letu.

- Tako sam sretna i uzbuđena zbog tebe; obavještavaj nas i dalje", napisala je jedna pratiteljica, no bilo je i onih koje njena ljubavna priča nije 'rastopila'.

- Nisi rekla zbog čega je u zatvoru i iako je možda neka sitnica; a on dobar dečko; da sam ti ja mama sigurno te ne bih pustila... - komentirala je druga, a prenio The Sun.

Smrdljivi martini ponovno su se pojavili: Donosimo nekoliko načina kako ih se riješiti

Komentara 1

MO
montello
14:51 21.10.2022.

Los potez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije