Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Djevojka ima genijalan stil, živi kao da su 80-te: 'Ono što je danas u trendu meni je dosadno'

glitterwave80s, Instagram
11.02.2022.
u 10:30

Violet oduševljava svojim frizurama, uređenjem doma i odjevnim kombinacijama.

Violet Sky, 19-godišnja djevojka živi kao da je u osamdesetima. Glazba, stil odijevanja, frizura, dom - sve u njezinom životu izgleda kao što je izgledalo prije 40-ak godina.

Njezina gusta kovrčava kosa, plavo sjenilo, isprane traperice i retro fotografije privukli su mnogo pažnje, pa je brzo postala popularna na društvenim mrežama poput TikToka i Instagrama, na kojima dijeli s ljudima više o sebi.

Otkrila je tako da je velika obožavateljica Duran Duran benda, Ricka Springfielda, kazeta i starih filmova. “Mama je odrastala u 60-ima i 70-ima, i kada sam gledala njezine fotografije inspirirala me da pronađem svoj stil i oslobodim se”, rekla je ova mlada djevojka za TueNight.

“Kupujem gotovo sve rabljeno, idem u second hand trgovine ili naručujem putem eBaya i Depopa. Jednu stvar još ne mogu pronaći da bude u mom stilu - automobil. Nije ni pametno da to kupujem jer će se sigurno kvariti.”

Kaže kako ju prijatelji baš i ne razumiju, ali njoj je današnji stil odijevanja, jednostavno, dosadan.

Uredio dom u retro stilu: "Devedesete su imale savršenu ravnotežu"

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije