Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas

Desetomjesečni dječak ugušio se hranom dok su ga čuvali u jaslicama

Screenshot/brighthorizons
11.07.2019.
u 15:15

Jaslice Bright Horizons u mjestu Corstorphineu, u Edinburghu poznate su i po paprenoj cijeni

Desetomjesečni dječak je jeo i zapela mu je hrana, a potom je došlo i do gušenja. Odmah je odvezen u bolnicu, ali liječnici ga nisu uspjeli spasiti. Škotska policija rekla je kako se ne radi o namjernoj smrti, ali za sada ne postoji službeno objašnjenje ovog događaja, piše Daily Mail

Ove jaslice su poznate po svojoj posebnoj njezi, ali i cijeni. Naime, mjesečno za njih u Edinburghu treba izdvojiti 1300 funti, odnosno oko 10.000 kuna.

Foto: Screenshot/brighthorizons

Iz jaslica poručuju: "Ovo je užasno i naše su misli uz roditelje u ovim teškim trenucima. Radimo sve što je u našoj moći da otkrijemo što se točno dogodilo. Sigurnost i briga djece u našoj je ustanovi najvažnija." Ustanova je trenutno zatvorena zbog tragičnog događaja i daljnje istrage.

Foto: Screenshot/brighthorizons

Bright Horizons je inače internacionalna britanska škola, koja od 2013. godine postoji i u Zagrebu. Postoji još i u Velikoj Britaniji, SAD-u, Irskoj i Kanadi. S poslovanjem su počeli 1986. godine, a djeci nude posebnu skrb. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

HA
Hagar
17:23 11.07.2019.

Pa skrb koju nude je očigledno posebna. Uf....

TH
thu
21:07 11.07.2019.

Clickbate!

AR
Armagedon
19:52 11.07.2019.

Strahota.... za tolike novce, a dijete im se uguši hranom..... , naši vrtići su za njih sunce zlatno , bar im se djeca ne dave hranom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije