Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neutješna zaručnica

Dan prije otkazao je vjenčanje, a razlog ju je iznenadio

Razvod
Foto: Thinkstock
1/5
19.05.2018.
u 11:22

Slomljenog srca ostala je nakon što je njen partner, s kojim je dugo u vezi i imaju dvoje djece, samo dan prije velikog dana odlučio da vjenčanja neće biti.

Kako je to doživjeti da samo dan prije vjenčanja budući muž otkaže sve, doznala je mladenka Emma. 

Slomljenog srca ostala je nakon što je njen partner, s kojim je dugo u vezi i imaju dvoje djece, samo dan prije velikog dana odlučio da vjenčanja neće biti. Razlog? Majka njegove djece posvađala se s njegovim sestrama jer nije htjela da one budu djeveruše na vjenčanju. Njenog zaručnika to je pogodilo i zaprijetio je da ako njegove sestre neće biti djeveruše na vjenčanju, onda će otkazati vjenčanje. 

Emma, čije prezime nije objavljeno, otkrila je da njen partner ne želi prekinuti odnos s njom već je samo otkazao vjenčanje, ali ona, kako je otkrila za ITV u emisiji u kojoj je otkrila što joj se dogodilo, nije sigurna može li mu takvo ponašanje oprostiti, piše Daily Mail. 

Sukob s njegovim sestrama nastao je zbog organizacije djevojačke večeri jer su se želje mladenke i budućih šogorica razilazile te je Emma odlučila da ih ne želi imati za svoje djeveruše. Budućeg supruga je to  izbacilo iz takta što je rezultiralo otkazivanjem vjenčanja, a stručnjaci za veze Phillip Schofield i Holly Willoughby, savjetovali su Emmi da kao par potraže stručnu pomoć kako bi spasili svoj odnos jer smatraju, njenog zaručnika muče dublji problemi, a ovo je bila kap koja je prelila čašu. 

Emma je otkrila kako sa zaručnikom nije otada mnogo razgovarala kako ne bi dodatno narušila njihov odnos, a smatra kako je on optužuje da je dosada "napravila previše loših stvari" u njihovom odnosu. 

 

Komentara 3

OB
ObrenM
14:54 19.05.2018.

"Novinar" je za ludnicu zatvorenog tipa.

DO
domxerex
15:57 19.05.2018.

Čekaj malo, je li itko primjetio kako oni već imaju dvoje djece? Moje pitanje samo jedno! Kojeg vraga će im onda vjenjčanje? Vjenjčanja su odlična prilika da se posvađate s nekim bližnjim. Osobno više volim sprovode. A tek karmine uu mojoj dragoj slavoniji! Naročito još kada je netko bio bećar! Onda bude i odlične glazbe i jela i pića a ponekad zalutaju i djevojke.

DU
Deleted user
14:44 19.05.2018.

Babe,žene....iz takvih razloga se samo zene mogu svadjat a muskima nekad pukne filmn!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije