Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na vjenčanju

Roditelji htjeli pozdraviti mladenku, mladoženja poludio i sve šokirao svojim postupkom

mladenci
Foto: Thinkstock
20.04.2018.
u 13:02

Svijet je obišla priča iz Egipta o mladoženji koji je na dan vjenčanja zatražio razvod

Neobična priča iz Egipta obišla je svijet. Mladoženja je na dan vjenčanja zatražio razvod.

Par se protekloga vikenda vjenčao te imao svadbu za mnogobrojne uzvanike, a nakon svadbe mladenci su se uputili na medeni mjesec. Kada su već sjeli u automobil, prišli su im roditelji mladenke kako bi još jednom pozdravili svoju kći prije odlaska na put.

No mladoženja je u tom trenutku pobjesnio, izašao je iz automobila i počeo galamiti na njih kako su imali cijelu večer da se pozdrave. Muškarca je pokušao smiriti mladenkin ujak, no bezuspješno.

Van su tada izašli i ostali uzvanici te je došlo do masovne tučnjave između jedne i druge obitelji, a u incidentu je pet osoba ozlijeđeno.

Kada se situacija malo smirila, mladenka je rekla kako ide u novi stan u kojem je par trebao živjeti, no mladoženja je otišao u obiteljsku kući i zatražio razvod.

U Egiptu ovakve situacije i nisu toliko neobične jer je to država s jednom od najvećih stopa razvoda. Naime, 2017. godine razvelo se čak 60,7 posto parova u gradskom područjima, dok je u ruralnim područjima i na selima ta brojka 39,3 posto. Glavni razlog razvoda u Egiptu su financijski problemi, manjak odgovornosti, ovisnosti o drogama te miješanje drugih članova obitelji bračnih parova u njihov život.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Stipan
18:14 20.04.2018.

Muslimani.

DU
Deleted user
11:12 21.04.2018.

Mnogim ljudima treba dobar psihijatar, a ne veza ili brak. I onda se čudimo nekim tragedijama kad se ovakvi ubračuju i razmnožavaju, nestabilni i agresivni karakteri, užas.

DU
Deleted user
13:43 20.04.2018.

Veće prdimahovine od članka nisam do sad pročitao, ovo je iritantnije od engleske studije da miris lavande i pite od bundeve povećava dotok krvi u penis za 40 % !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije