Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australija

Čovjek došao u McDonald's i potrošio 16.000 kuna: Pogledajte što je sve naručio!

mcdonalds
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
06.08.2021.
u 13:30

Zaposlenici su ostali šokirani

Nedavno je jednog zaposlenika McDonald’sa u Australiji šokirala narudžba jedne mušterije koja je na kraju u lancu brze hrane ostavila 16.000 kn (2518 dolara).

Detalji narudžbe podijeljeni su na Facebooku, gdje je objavljena i fotografija koja točno pokazuje što je sve uključivala: 70 Angus Clubhouse hamburgera, 39 McFamily Boxa s još 234 hamburgera, 39 pakiranja od po 20 McNuggetsa i 69 velikih pomfrita, više od 100 pića (zaposlenik nije znao točno koliko jer mu nije sve stalo na ekran blagajne), jednu malu Colu od vanilije, dvije porcije malih krumpirića i cheeseburger bez kiselih krastavaca. 

Zašto obavezno treba poslušati Princeov album "Welcome 2 America"

mcdonalds
1/8

– Da sam ja dobio tu narudžbu, taj tren bih dao otkaz – komentirao je jedan zaposlenik McDonald’sa.

– Brzo će to, samo pričekajte iza ugla – našalio se drugi.

A neke je pak zbunio jedan cheeseburger.

– Uvijek mora u grupi biti jedna osoba koja ništa ne voli, pa naručuje cheeseburger bez kiselih krastavaca – komentirali su zaposlenici McDonald'sa u Facebook grupi.

Sanjali ste zmije? Pogledajte što to može značiti

Ključne riječi

Komentara 3

SE
Serdar222
19:20 06.08.2021.

Kada je u Bavarskoj otvoren prvi Mac, bila je gužva i trebalo je čekati red, pa je i neki stari Bavarac došao probati to čudo od hrane. Za grizao je burger, progutao, ostatak ostavio na stolu i na ubrusu napisao:Prvi put je ono što ulazi gore od onoga što izlazi.

DU
Deleted user
15:06 06.08.2021.

Žak Gujdek ?

MO
montello
14:29 07.08.2021.

Bogat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije