Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična ljubav

Djevojka šokirala mnoge: 'Moja mama zaručena je za mog bivšeg dečka, nisam pričala s njom godinama'

TikTok
05.08.2021.
u 19:49

Njezin dečko živio je zajedno s njom te njezinom majkom i očuhom dok su bili u srednjoj školi, a kada su obje veze puknule, on i njezina majka započeli su novu vezu

Jedna djevojka šokirala je društvene mreže kada je otkrila da je njezina majka zaručena za njezinog - bivšeg dečka. Kako piše The Sun, u nizu videozapisa objavljenih na TikToku, Marisa je ispričala kako je saznala za njihovu vezu.

Prvi video koji je objavila dobio je više od 2 milijuna pregleda, a u njemu je pisalo: “Čekaj...Tko se udaje za tvog bivšeg zaručnika?” te je u pozadini svirala pjesma ‘My Mom’ od Eminema, koja je postala trend na TikToku te označuje da se govori o nečijoj majci.

@marisakylie

My only claim to fame 🤠🤠

♬ My Mom - Eminem

Marisa je zatim objavila seriju od četiri dijela u kojem je objasnila kako su stvari krenule. 

"Nažalost, 60 sekundi nije dovoljno vremena da vam kažem kako se moja mama zaručila s mojim bivšim zaručnikom. On je mojih godina, hodali smo u srednjoj školi. No, kako bi bilo još bolje, preselio se k nama par mjeseci nakon što smo počeli izlaziti”, započela je u videu.

Imala je 16 godina, živjela je s mamom, očuhom i dečkom. Bližila se treća godišnjica nje i njezinog dečka, a u lipnju te godine njezina mama i očuh odlučili su se rastati. Otprilike mjesec dana nakon njihovog prekida, ona i njezin zaručnik također su prekinuli. Kaže da je razlog što je prekinula s njim bio taj što je shvatila da ne želi biti vezana do kraja života s 18 godina.

@marisakylie

Reply to @marissanicole249

♬ original sound - Marisa

Nakon što je napunila 18 godina, Marisa se odselila s prijateljima i iznenadila se kad je vidjela svog bivšeg zaručnika kako se i dalje druži s njezinom mamom svaki dan.

“Stalno sam je pitala zašto se još uvijek druži s mojim bivšim dečkom? Zašto mi to radi? Odgovor je uvijek bio isti: ‘On je moj sin i ja ga volim i družit ću se s njim htjela ti to ili ne’. Molila sam je da prestane jer sam se osjećala neugodno i čudno, ali nije me slušala”, nastavila je.

Marisa je odlučila prestati razgovarati sa svojom mamom zbog toga, a onda ju je jedne noći 2019. godine nazvala njezina majka. Počele su razgovarati i priznala joj je da je zapravo izlazila s njim. Tada je zaista prestala razgovarati s njom.

Za vrijeme dok nisu razgovarali, njezin bivši zaručnik opet se preselio k majci. No, Marisa je bila trudna i nije mogla ostati sa svojim sada već bivšim partnerom, pa se preselila k mami. Neposredno nakon što je rodila, Marisa je na Badnjak primila poziv od svoje majke kako bi joj rekla da su ona i njezin bivši zaručnik sada zaručeni. Marisa trenutno još živi s parom i popravlja se njezin odnos s mamom.

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani njezinom pričom, a mogli nisu mogli vjerovati da bi jedna majka napravila to svom djetetu. “Znate li kada na vjenčanju pitaju ima li tko zamjerke? Da, mislim da bi trebalo prigovoriti”, komentirala je jedna korisnica. “On je moj sin’ i onda se udaje za njega?”, pitala se druga korisnica.

Najmlađe pobjednice na Olimpijskim igrama: Zlatna ima 19, srebrna 12, a brončana 13 godina!

1/4
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:06 05.08.2021.

Televisa presenta.

MO
montello
13:28 06.08.2021.

Ako ti je bivsi inda neka bude s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije