Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆONOŠA Nema pobjede bez njegova “zapuštenog”, neobrijanog lica

Ćorluka: Brada mu donosi sreću na terenu

12.01.2009.
u 20:43

Mnogim Hrvaticama naprivlačniji dečko naše reprezentacije Vedran Ćorluka seksi je komad bez obzira na to ima li bradu i raščupanu frizuru u stilu Robinsona Crusoea ili mu je svaka dlaka na svom mjestu.

Opet dječački look
Novim izgledom, svježe podšišan i bez brade, naš Ćarli izmamio je uzdahe obožavateljica kada se u nedjelju pojavio na utakmici protiv Wigana i tako pogazio obećanje koje je dao prije dva mjeseca. Naime, naše gore list u redovima Tottenhama početkom studenoga obećao je da se neće brijati sve dok bude trajao Tottenhamov niz bez poraza pod vodstvom trenera Harrya Redknappa.

– Kad je Redknapp došao na mjesto trenera, rekao sam kako se neću brijati ako ostanemo neporaženi protiv Boltona. Pobijedili smo ih i ja sam ispunio obećanje. To sam ponovio i uoči susreta s Arsenalom i sada već imam bradu – izjavio je početkom studenoga naš reprezentativac za engleski The Sun.

Ćarliju je zapušteni izgled očito dosadio, pa se uoči tekme s Wiganom vratio svom dječačkom looku bez brade što se pokazalo lošim potezom jer se njegovi Spursi u nedjelju nisu baš proslavili igrom i poraženi su. Naime Ćarli je još dok je branio čast plave boje vjerovao da mu brada nosi sreću, pa je izbjegavao pribor za brijanje toliko dugo dok je Dinamo pobjeđivao. I dok djevojke uzbuđeno uzdišu za Tottenhamovim braničem i kad mu je friz duži ili kraći, njegova djevojka Iva Buzov sigurno je sretna što je Ćarli više neće grepsti svojom bradicom dok izmjenjuju poljupce.

Našeg najzgodnijeg sportaša u 2008. modni kritičari još nisu pozvali na red jer se voli dotjerati. Kako bi sve bilo pomno usklađeno, često mu savjete daje i njegova djevojka Iva s kojom mu je boravak u hladnoj Velikoj Britaniji puno lakši.

Zaštitni znak
Njezina potpora dobro će mu doći i nakon ovog poraza koji je Ćorlukin Tottenham doveo u neželjeni krug ispadanja. No, sudeći prema igri Spursa u nedjelju, čini se da će za pobjede njegova kluba u kojem igra i naš Luka Modrić trebati puno više od Ćarlijeve brade koja mu je dosad donosila sreću na terenu. Stoga će Ćorluka zajedno s ostalim igračima morati više uprijeti na travnjaku ili pronaći nešto što mu donosi više sreće.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije