Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ante Gotovac prvo ostao bez Simone, pa auta, a sada će mu oduzeti i stan

ante
Nova TV
19.01.2010.
u 21:27

Dvoetažni stan Ante Gotovca od 160 četvornih metara u kući na Srebrnjaku početkom veljače ide na javnu dražbu. Ante se ne planira iseliti već će u njemu mirno čekati dražbu

Prvo je ostao bez Simone, potom bez auta, a sada će, jer nije plaćao kredit, ostati i bez krova nad glavom. Dvoetažni stan Ante Gotovca od 160 četvornih metara u kući na Srebrnjaku početkom veljače ide na javnu dražbu. Njegova prva supruga, Ines Ušić, 2002. godine uzela je kredit od 70 tisuća eura. Ante je bio sudužnik, a nakon rastave Ines mu je dopustila da nastavi živjeti u stanu pod uvjetom da joj isplati polovicu. 

Gotovac je nikad nije isplatio pa su se kasnije, navodno, dogovorili da Ante nastavi plaćati kredit, što on nije napravio. A banke su, poznato je, neumoljive.

- Dobio sam obavijest da mi stan ide na dražbu i odmah sam kontaktirao banku. Zasad mi odgovara da se stan proda. Neka se banka naplati, a ja ću iznad svog servisa u središtu grada napraviti stan - rekao je Ante.

Dodao je kako se ne planira iseliti iz stana već će u njemu mirno čekati dražbu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar jura-100
jura-100
01:50 20.01.2010.

jadni Ante... stvarno je bedaček. .... Bog nije bio baš široke ruke kad mu je davao mozak. Najgora moguća varijanta je kad banka prodaje stan - otići će za siću umjesto normalne cijene. Da ovaj bogec ima barem nekoliko sivihh stanica u glavi mogao je to napraviti sam i dobiti barem 25% više lovice

AM
antun matos
22:09 19.01.2010.

Ovo su ozbiljne novine, pa Vas kao kupac i čitatelj lijepo molim da neke tekstove o nekim ljudima ostavite i za žutilo tipa \"to je to što me ne zanima\".Hvala unaprijed!

Avatar vaksalainen
vaksalainen
23:41 19.01.2010.

slazem se sa gospodom potpunosti i nadodajem da je Ante prvo ostao bez pameti.. I dajte, budite ozbiljni list.. ovo je za Story, Arenu i ostale mimikrije novinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije