Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU - PETAR GUDELJ

'U Beograd sam otišao za svojim pjesmama, ovdje me nigdje ne bi tako primili'

26.12.2023.
u 14:49

Veliki hrvatski pjesnik, koji će za sebe ironično reći da je neuk i samouk, ali napisao je što u stihovima, što u prozi tridesetak knjiga lirike, dobio premalo književnih nagrada, bio autor omiljenih čitanki iz kojih se dvadeset godina učilo u Srbiji, nedavno je proslavio devedeseti rođendan

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
15:12 26.12.2023.

A zašto ti članci (besmisleni) nostalgije za Yu , kad smo se nakon nesretne 1918. ili jošgore 1945. vratili u EU, gdje smo stoljecima pripadali! Dajte više članaka iz EU okruzenja! Yu= pluskvamperfekt za 95% hrvata i građana Hrvatske! Sretno g. Gudelju!

JO
JovanC
15:17 26.12.2023.

Dosta vise. Nema vam vise propale drzave. Ne zanima nas vise nista od tamo. Dosta vise, mi smo svoju slobodu krvlju platili

LJ
ljudemisi
15:09 26.12.2023.

Heroj hartije. Zato su Hrvatima u ispomoć poslane tisuće milicajaca, oficira, carinika, udribaša i svakavih nepismenih stručnjaka ... Da bi si osigurao položaj bravar je slao ispomoć u stočnim vagonima da posrbe Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije