Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
r: Oliver Frljić

"Turbofolk" se vraća na scenu u HKD-u na Sušaku

PXL_100514_159
PIXSELL
21.01.2012.
u 15:29

Glumački ansambl predstave čine Anastazija Balaž Lečić, Olivera Baljak, Andreja Blagojević, Alen Liverić, Jasmin Mekić, Dražen Mikulić, Damir Orlić, Tanja Smoje i Jelena Lopati

Kultna, višestruko nagrađivana predstava riječkoga HNK Ivana pl. Zajca “Turbofolk“, autorski projekt Olivera Frljića, ostvarena u produkciji Hrvatske drame riječkoga HNK Ivana pl. Zajca, za koju se uvijek traži ulaznica više, vraća se na scenu 21. i 23. siječnja u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

 Glumački ansambl predstave čine Anastazija Balaž Lečić, Olivera Baljak, Andreja Blagojević, Alen Liverić, Jasmin Mekić, Dražen Mikulić, Damir Orlić, Tanja Smoje i Jelena Lopatić. Uz režiju, Oliver Frljić potpisuje i izbor glazbe te scenografiju zajedno s Borutom Šeparovićem, koji je ujedno i dramaturg te predstave. Za kostimografiju zaslužan je Modni studio Artiđana, a za oblikovanje svjetla Boris Blidar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije