Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARTE NA DAR

Tko ide na glazbenu komediju ''Udovica'' u kazalište Vidra?

predstava
vidra
27.04.2010.
u 11:32

Predstava će se izvesti 28. travnja u zagrebačkom kazalištu Vidra, a ovom prilikom Večernji.hr daruje pet puta po dvije ulaznice za tu izvedbu .

Nakon četiri CD‐a poezije, više od 120 predstava diljem Hrvatske, ali i izvan granica Lijepe Naše, dugogodišnje uspješne suradnje na festivalima te mnogobrojnih poetskih večeri, uspješan trio koji čine Paula Jusić, Ladislav Prežigalo i Đelo Jusić jr. punim jedrima uspješno ide dalje.

Nakon projekta poetske drame “Kako da ti snenoj kažem zbogom”, izvedenog čak 75 puta, čiji je autor teksta Ladislav Prežigalo, glazbe Đelo Jusić jr., a Paula Jusić nastupa u jednoj od glavnih uloga te kabaretske predstave “Sudbine” istoga autorskog tima na scenu je postavljena monodrama – glazbena komedija “Udovica” koja je već dobila odlične kritike.

Autor je libreta Ladislav Prežigalo, autor glazbe Đelo Jusić jr., a songove, adaptaciju i režiju potpisuje Paula Jusić koja ujedno i glumi u predstavi.

Predstava će se izvesti 28. travnja u zagrebačkom kazalištu Vidra, a Večernji.hr darovao je pet puta po dvije ulaznice za izvedbu 28. travnja usrijedu, a sretni dobitnici su LIDIJA KLOBUČAR, ANTONIA JELIĆ, IVAN HUĐEK, ROMANA PULJEK I BOŽENA KRALJ. Dobitnici mogu svoje karte podignuti pol sata prije predstave na blagajni kazališta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije