Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmska poslastica

Spektakularne vijesti za obožavatelje 'Gospodara prstenova': Najavljen novi igrani film

10.05.2024.
u 21:04

Jacksonova prva trilogija “LOTR” bila je nominirana za ukupno 30 Oscara i odnio je kući 17 trofeja, uključujući najbolji film za "Gospodar prstenova: Povratak kralja" iz 2003.

Komentara 2

EJ
ejStef
23:37 10.05.2024.

Bilo bi to super, samo ako se usredotoče na priču, ako odaberu kvalitetnog redatelja, scenarista, glumce itd. A ne kao ova zadnje gluposti koje dolaze od tamo, gdje je ideologija na prvom mjestu, filmove rade ljudi odabrani po ključu, za glumce je samo bitno da su različiti, nije čudo što su filmovi katastrofa... Tako su uništili franšize za koje se stvarno trebalo jako potruditi da se unište, npr. Star Wars, Indiana Jones, Marwell, čak i crtiće, bajke, sve skupa. To je došlo do tog apsurda da se zadnja Star Wars serija reklamira da su svi glumci gay, a zadnji crtić ima non-binary Jedi ratnika kojem se mora obraćati s oni. Priča uopće nije bitna...

Avatar Retro
Retro
23:20 10.05.2024.

S obzirom na sve više woke elemenata i totalnog izigravanja originalnog sadržaja nemaju više smisla niti LOTR, nit Star Wars, niti Game of thrones.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije