Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA AUKCIJA

Sjekira iz "Shininga", mač iz "Bravehearta" i preko 900 rekvizita na prodaju

Stormtrooper kaciga iz filma "Star Wars: A New Hope"
Foto: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
1/10
21.08.2019.
u 14:18

Priprema se jedna od najvećih aukcija filmske memorabilije koja će se održati tijekom dva dana, 30. rujna i 1. listopada u Londonskom BFI Imax kinu. Aukcija, koju organizira Prop Store, jedna od najvećih svjetskih trgovina filmskih i televizijskih rekvizita, prenosit će se i uživo na službenoj stranici, a fanovi će svoje ponude moći dati osobno, telefonski ili putem interneta.

Stormtrooper kaciga iz filma "Star Wars: A New Hope"
1/10

Među 900-injak predmeta koji su na prodaju bit će sjekira Jacka Nicholsona iz Kubrickovog filma "Isijavanje", čija će početna cijena biti 40 000 funti, oklop Russella Crowea iz "Gladijatora" za 30 000 funti, svjetlosna sablja kojom je u "Star Wars: Revenge of the Sith" rukovao Samuel L. Jackson s početnom cijenom od 50 000 funti, mač Mela Gibsona iz "Hrabrog srca", Batman odijelo Michaela Keatona iz 1989., zamka za duhove iz "Istjerivača duhova", pištolj Brosnanovog Jamesa Bonda iz "Zlatnog oka", X-men odijelo Halle Berry, tenisice koje je u "Forrestu Gumpu" nosio Tom Hanks.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije